Voorzitter Girona zou succestrainer zelfs met de auto naar München brengen

Reacties

Onder leiding van Míchel werpt Girona zich dit seizoen op als titelkandidaat in La Liga. Daar is de Catalaanse club de 48-jarige oefenmeester dankbaar voor. Staat er komende zomer een grote club op de stoep, dan gaat Girona een overgang niet dwarsbomen.

Voorzitter Girona zou succestrainer zelfs met de auto naar München brengen
Girona
Girona
4 - 3
Atlético Madrid
Atlético Madrid

Door de overwinning op Atlético Madrid kwam Girona woensdag in punten gelijk met koploper Real Madrid. Relevo sprak met Pere Guardiola, de voorzitter van de Spaanse surprise. De broer van Manchester City-manager Pep Guardiola kreeg de vraag of het contract van Míchel een vertrekclausule bevat.

Guardiola bevestigde noch ontkende. 'Míchel kan gaan wanneer hij wil, hij is de baas over zijn eigen toekomst. Dat heeft hij verdiend. Als er een club komt en hij wordt enthousiast, dan is het bedankt en tot ziens. Ik verzeker je dat als hij een aanbod krijgt van Bayern München, dat ik hem er met de auto naartoe breng. Hij heeft ons iets gegeven om altijd dankbaar voor te zijn.'

Volgens Guardiola had Míchel er namelijk ook voor kunnen kiezen om bij een club met Europees voetbal te tekenen. 'Maar hij koos ervoor om die doelstelling met ons te behalen. Ik weet niet hoelang hij nog blijft, maar we blijven proberen hem de juiste spelers te geven.'

Newcastle en Lyon
Mundo Deportivo maakte donderdag melding van de interesse van Newcastle United en Olympique Lyon. De Franse club zou Míchel zelfs een aanbod hebben gedaan, maar dat heeft de trainer naar verluidt afgewezen.

LaLiga

Stand LaLiga 2023/2024

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
36
29
6
1
83-22
+61
93
2
Barcelona
35
23
7
5
72-43
+29
76
3
Girona
35
23
6
6
75-44
+31
75
4
Atlético Madrid
35
22
4
9
64-39
+25
70
* Actueel tot en met 14 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.