Voormalig Feyenoorder Wehrmann keert terug naar Nederland

Reacties

ADO Den Haag staat op het punt om zich te versterken met Jordy Wehrmann. De 23-jarige middenvelder zal op huurbasis worden overgenomen van het Zwitserse FC Luzern.

Voormalig Feyenoorder Wehrmann keert terug naar Nederland
© Pro Shots

Het nieuws dat vrijdag door het Algemeen Dagblad naar buiten werd gebracht is door bronnen inmiddels bevestigd aan VI. Het is onduidelijk of er ook een optie tot koop is afgesproken of dat het puur om een huurdeal gaat. De verwachting is dat Wehrmann (op de foto boven tijdens het weerzien met Feyenoord in de Conference League van vorig seizoen) maandag zal worden gepresenteerd.

Met zijn aanstaande overstap keert Wehrmann terug naar zijn geboortestad Den Haag. De middenvelder werd opgeleid door Feyenoord, waarvoor hij uiteindelijk negen wedstrijden in het eerste elftal speelde. Hij kwam in de tweede seizoenshelft van het voetbaljaar 2020/21 op huurbasis uit voor FC Luzern, dat Wehrmann na een succesvol halfjaar definitief overnam.

In het afgelopen seizoen begon Wehrmann nog als basisspeler, maar na een trainerswissel kwam hij steeds minder aan spelen toe. Nu staat de middenvelder voor een overstap naar ADO. Zijn contract in Zwitserland loopt nog twee jaar door, tot de zomer van 2024.

Spelersprofiel

J. Wehrmann


Geboortedatum:
25 maart 1999
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Den Haag
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
71 kg
Huidige club:
NK Vukovar '91
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer J. Wehrmann
Meer over J. Wehrmann
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.