Voormalig Barça-talent schiet Koeman te hulp tegen Atlético Madrid

Reacties

Atlético Madrid heeft zondagavond punten verspeeld in La Liga. Door het gelijkspel bij Real Betis werd wel de koppositie op Real Madrid heroverd, maar het puntenverlies is goed nieuws voor Barcelona. Uitgerekend Cristian Tello was de beul van Atleti.

Voormalig Barça-talent schiet Koeman te hulp tegen Atlético Madrid
© Pro Shots
Real Betis Sevilla
Real Betis Sevilla
1 - 1
Atlético Madrid
Atlético Madrid

Tello werd middenin Catalonië geboren en kwam op zijn twaalfde terecht in de jeugdopleiding van Barcelona. De aanvaller speelde vooral in de seizoenen 2012/13 en 2013/14 aardig wat wedstrijden in de hoofdmacht, maar daar bleef het bij voor Tello. Via FC Porto en Fiorentina kwam de vleugelspeler in 2017 bij Real Betis terecht, waar hij zondagavond dus belangrijk voor was.

Tello produceerde in de twintigste minuut de gelijkmaker door raak te schieten na een voorzet vanaf links. In de vijfde minuut was Atlético Madrid op voorsprong gekomen via Yannick Carrasco. De koploper van La Liga, dat toptalent João Félix geblesseerd uit zag vallen en het moest doen zonder de geschorste Luis Suárez, ontsnapte in de slotfase meerdere keren aan een nederlaag. De winnende goal viel echter niet voor Real Betis.

Daardoor schuift Atleti weer over Real Madrid heen op de ranglijst, maar het verschil met De Koninklijke is slechts een punt. Ook Barça zal het resultaat met gejuich ontvangen, na de nederlaag in El Clásico staan de Catalanen derde. Op 9 mei staan Atlético Madrid en Barça tegenover elkaar in La Liga.

LaLiga

Stand LaLiga 2020/2021

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Atlético Madrid
38
26
8
4
67-25
+42
86
2
Real Madrid
38
25
9
4
67-28
+39
84
3
Barcelona
38
24
7
7
85-38
+47
79
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.