Voormalig Ajacied Hoever (16) kan debuteren bij Liverpool

Reacties

Ki-Jana Hoever maakt deel uit van de wedstrijdselectie van Liverpool voor het FA Cup-duel met Wolverhampton Wanderers. Een debuut lonkt voor de zestienjarige Nederlander.

Voormalig Ajacied Hoever (16) kan debuteren bij Liverpool

Hoever stapte afgelopen zomer over van Ajax naar Liverpool en ontwikkelt zich snel. De verdediger begon bij Onder-18 en speelde onlangs enkele wedstrijden voor Onder-23, de reserveploeg van The Reds.

Klopp liet Hoever al vaak meetrainen met de A-selectie, omdat Joël Matip en Joe Gomez niet fit zijn. Na het tijdelijke vertrek van Nathaniel Clyne, die op huurbasis naar AFC Bournemouth is gegaan, toont Klopp vertrouwen in Hoever door hem voor het eerst in zijn wedstrijdselectie op te nemen.

De Duitse manager prees Hoever, die als rechtsback en centrale verdediger uit de voeten kan, op zijn persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd op maandag. 'Hij is er duidelijk één voor de toekomst', aldus Klopp. 'Als Joël en Joe fit zouden zijn, zou Ki-Jana niet meetrainen. Maar nog steeds traint hij mee. Het is een genot om naar te kijken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.