Klopp prijst Hoever: debuut lonkt voor jonge Nederlander

Reacties

Ki-Jana Hoever zou maandag zijn debuut weleens kunnen maken voor Liverpool. Manager Jürgen Klopp was tijdens zijn persconferentie zaterdag vol lof over de zestienjarige verdediger.

Klopp prijst Hoever: debuut lonkt voor jonge Nederlander

Vanwege de vele blessuregevallen in de Liverpool-defensie haalde Klopp de jonge Nederlander half december al bij de selectie van het eerste elftal. Zo kampen centrale verdedigers Joe Gomez en Joël Matip met kwetsuren, terwijl rechtsback Nathaniel Clyne op huurbasis vertrok naar AFC Bournemouth.

'Hij is er duidelijk één voor de toekomst', liet Klopp weten. 'Maar of hij tegen Wolverhampton Wanderers in actie komt weet ik nog niet, dat zullen we maandag zien. Als Joël en Joe fit zouden zijn, zou Ki-Jana niet meetrainen. Maar nog steeds traint hij mee. Het is een genot om naar te kijken.'

Afgelopen zomer maakte Hoever de overstap van Ajax naar Liverpool, waar hij aanvankelijk in de Onder-18 speelde. Door zijn goede prestaties daar mocht hij ook al een paar keer opdraven in de Onder-23, terwijl hij ook in de UEFA Youth League een paar uitstekende wedstrijden speelde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.