Volop belangstelling voor transfervrije Van La Parra

Reacties

Rajiv van La Parra heeft over interesse niet te klagen. Het contract van de 28-jarige vleugelaanvaller werd eerder deze maand ontbonden bij Rode Ster Belgrado.

Volop belangstelling voor transfervrije Van La Parra
© Pro Shots

Officieel heeft de Servische topclub nooit melding gemaakt van het transfervrije vertrek van Van La Parra, maar de voormalige jeugdinternational is dus vrij om te gaan en te staan waar hij wil. Dat terwijl Rode Ster hem vorig jaar zomer nog voor ruim één miljoen euro overnam van Huddersfield Town.

Clubs die hem nu willen inlijven, hoeven geen transfersom te betalen. En dus is er volop interesse voor de voormalig speler van SC Heerenveen. Een terugkeer naar Engeland, waar hij ook nog uitkwam voor Wolverhampton Wanderers, Brighton & Hove Albion en Middlesbrough, is bijvoorbeeld een optie.

Ook vanuit Turkije is er belangstelling voor Van La Parra, terwijl in Griekenland PAOK Saloniki zijn komst wel ziet zitten. Een terugkeer naar de Eredivisie zou de in Rotterdam geboren aanvaller ook niet afwijzen. In het verleden liet hij al eens weten Feyenoord, de club waar hij zijn opleiding genoot, een warm hart toe te dragen.

Champions League
De club die Van La Parra weet te verleiden, haalt een speler met Champions League-ervaring in huis. Eerder dit seizoen debuteerde de linksbuiten in het miljardenbal. Namens Rode Ster kwam hij in de groepsfase vijf keer in actie en stond hij tegenover de topspelers van Bayern München en Tottenham Hotspur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.