Volksverhuizing op komst: Eintracht kan tickets wel tien keer verkopen

Reacties

De Europese successen hebben de fans van Eintracht Frankfurt in vervoering gebracht. Een nieuwe volksverhuizing is op handen voor de finale in Sevilla. Alleen de UEFA werkt niet mee.

Volksverhuizing op komst: Eintracht kan tickets wel tien keer verkopen
© Pro Shots
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
ns
1 - 1
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers

Bij Feyenoord zal de vraag het aanbod ook overtreffen, zo is de verwachting gezien de beperkte capaciteit van het Albanese stadion dat dienst doet als toneel voor de Conference League-finale.

Eintracht Frankfurt kan meepraten over dergelijk (te) groot enthousiasme bij de eigen fans. Voor de Europa League-finale tegen Rangers FC hebben zich honderdduizend gegadigden gemeld voor een kaartje, terwijl er slechts tienduizend kaarten beschikbaar zijn voor de Eintracht-fans in Sevilla.

'We hadden een grote vraag verwacht. Maar dat de vraag binnen de 48 uur zo groot zou zijn, overtreft alle verwachtingen', zei bestuurslid Axel Hellmann op de clubwebsite. 'Eintracht zal z'n uiterste best te doen om zoveel mogelijk fans te bedienen van tickets, al weten we dat er velen teleurgesteld zullen achterblijven.'

De Eintracht-fans hebben eerder in het Europa League-toernooi naam gemaakt door massaal Europa in te trekken. Zo kleurden ze tot ongenoegen van onder anderen Barcelona-voorzitter Joan Laporta Nou Camp zwart-wit.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.