Volgens Deschamps maakt Koeman Griezmann ongelukkig

Reacties

Antoine Griezmann heeft zijn draai bij het Barcelona van Ronald Koeman (nog) niet gevonden. De Franse bondscoach Didier Deschamps weet zeker dat de aanvaller ongelukkig is.

Volgens Deschamps maakt Koeman Griezmann ongelukkig
© Pro Shots

Koeman wilde na een eerste inventarisatie Griezmann niet kwijt. De Franse aanvaller had zijn zinnen gezet op een vertrek, maar werd door de Nederlander overtuigd te blijven. De eerste duels in La Liga hebben de vraag doen rijzen of Griezmann nog even gelukkig is met die beslissing.

De openlijke kritiek van Koeman op Griezmann na de 1-1 tegen Sevilla - 'Hij kreeg twee kansen en een speler met zijn kwaliteiten had er minimaal een van moeten benutten' – zal de zaak ongetwijfeld geen goed hebben gedaan.

Volgens Didier Deschamps is Griezmann momenteel ongelukkig in Camp Nou. 'Ik ben ervan overtuigd dat hij niet blij is met de huidige situatie', zei de de Franse bondscoach. 'Als hij er publiekelijk iets over zou zeggen, dan denk ik niet dat Koeman dat graag zou willen horen.'

Deschamps zet vraagtekens bij de rol die Griezmann vervult onder Koeman. 'Ik wil niet praten over wat er bij clubs speelt, maar Griezmann speelt bij Barcelona op de rechterflank. Ik kan niet begrijpen waarom hij niet een meer centrale rol speelt.'

'De Jong enorm geholpen door Koeman, niet meer alle ballen op Messi'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.