Vastberaden Griezmann gaat voor nieuwe start onder Koeman

Reacties

Antoine Griezmann is na een teleurstellend eerste seizoen vastberaden om zich te laten zien bij Barcelona. De Fransman stoort zich aan de vele geruchten dat hij zou inzetten op een vertrek.

Vastberaden Griezmann gaat voor nieuwe start onder Koeman
© Pro Shots

Griezmann was vorig seizoen dé topaankoop van Barcelona, dat de Frans international voor liefst 120 miljoen euro overnam van Atlético Madrid. Bij de Catalanen is hij echter nog niet uit de verf gekomen. Griezmann maakte in 48 wedstrijden vijftien doelpunten, maar was geen moment de ster die Barcelona hoopte te hebben aangetrokken.

In de Spaanse media staan haast dagelijks geruchten over een vroegtijdig einde van de samenwerking, maar daar wil Griezmann niets van weten. 'Of mijn toekomst bij Barcelona ligt? Ja. Ik weet ook niet waarom mensen zomaar wat andere bestemmingen verzinnen om te zien of ze het op een dag goed hebben', bromde de aanvaller in gesprek met M6.

'Ik voel me goed bij de club', benadrukte Griezmann. 'Ik weet dat ik het vertrouwen van de club en de coach heb, dus dan gaat het ook goed met mij. Het is een zeer moeilijk seizoen geweest voor ons allemaal, maar we hopen nu een nieuwe start te kunnen maken.'

Griezmann voelt zich het best in het centrum van de voorhoede, maar daar kreeg Luis Suárez in het afgelopen seizoen de voorkeur. De Uruguayaan lijkt niet in de plannen van Ronald Koeman voor te komen en is hard op weg naar de uitgang. Dat biedt mogelijkheden voor Griezmann.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.