Volgende stunt Vlap blijft uit tegen Weghorst en co

Reacties

VfL Wolfsburg heeft zijn ambities tot uitdrukking laten komen in de elfde zege van het seizoen. Arminia Bielefeld werd het volgende slachtoffer van Wout Weghorst en co.

Volgende stunt Vlap blijft uit tegen Weghorst en co
© Pro Shots
Arminia Bielefeld
Arminia Bielefeld
0 - 3
VfL Wolfsburg
VfL Wolfsburg

Michel Vlap had een memorabel debuut gemaakt bij Arminia Bielefeld. Met een goal en een assist had hij zijn tijdelijke werkgever geholpen te stunten tegen Bayern München. Een volgende verrassing was de Anderlecht-huurling niet gegeven.

VfL Wolfsburg nam na bijna een half uur een voorsprong in Bielefeld. Renato Steffen was de gevierde man bij Die Wölfe, die kort daarna ontsnapten aan de 1-1. Vlap miste enkele minuten na de openingstreffer een mooie kans op de gelijkmaker. Hij schoot net voorlangs.

Arminia moest sowieso een antwoord schuldig blijven op de dadendrang van Wolfsburg, dat in de tweede helft via Steffen en Maximilian Arnold de marge vergrootte. Voor Vlap was het na een uur gedaan. Vanaf de zijkant zag hij hoe het bleef bij drie tegentreffers.

Wolfsburg is door de overwinning naar de derde plaats geklommen, al kan het die plaats weer inleveren bij een zege van Eintracht Frankfurt. Arminia Bielefeld, waar Mike van der Hoorn op de bank bleef, staat als nummer zestien nog onder de rode streep.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.