Volgende beloning voor Feyenoord-talent Zechiël: 'Droom wordt alleen maar mooier'

Reacties

Feyenoord heeft het contract van Gjivai Zechiël verlengd. De negentienjarige middenvelder zette donderdag zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis tot medio 2028.

Volgende beloning voor Feyenoord-talent Zechiël: 'Droom wordt alleen maar mooier'
© Pro Shots

Het is voor Zechiël een volgende beloning voor zijn ontwikkeling, nadat hij eind augustus al zijn officiële debuut maakte voor Feyenoord als invaller in het competitieduel met Almere City FC (6-1). De geboren Rotterdammer kon zijn tranen toen al niet bedwingen en stelde na afloop dat er een droom in vervulling is gegaan. 'Die droom is nu alleen maar mooier geworden', vertelt hij donderdag op de clubwebsite na het ondertekenen van zijn nieuwe contract.

'Debuteren in een volle Kuip voor onze eigen supporters was al geweldig en smaakt naar meer. Dit nieuwe contract is een supermooie extra beloning voor het harde werken. Het laat zien dat je als jeugdspeler kansen krijgt en door kunt stromen naar het eerste elftal', aldus Zechiël, die afgelopen zomer de stap naar de eerste selectie van Feyenoord maakte. In 2018 kwam hij over uit de jeugdopleiding van stadgenoot Sparta Rotterdam.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.