Volendam zet Emmen in de wachtkamer voor Veerman

Reacties

FC Emmen heeft zijn zinnen gezet op Joey Veerman. De twintigjarige middenvelder wil zelf graag de overstap naar de Eredivisie-club maken, maar FC Volendam weigert vooralsnog mee te werken aan een transfer.

Volendam zet Emmen in de wachtkamer voor Veerman

Veerman doorliep de jeugdopleiding van Volendam en heeft inmiddels 78 officiële duels voor de Keuken Kampioen Divisie-club achter zijn naam. Het afgelopen seizoen werd hij geplaagd door blessureleed, maar in april maakte hij zijn rentree. Aangezien het contract van Veerman nog maar één seizoen doorloopt is hij een interessante speler voor veel clubs.

Onder meer FC Utrecht, KV Oostende en het Spaanse Eibar hebben in het verleden al geïnformeerd naar zijn diensten, maar nu is FC Emmen het meest concreet. De club uit Drenthe heeft al drie biedingen gedaan op Veerman, maar die werden allemaal van tafel geveegd door Volendam. Die club heeft deze zomer op bestuursgebied een aantal nieuwe gezichten begroet en die zien het behouden van Veerman als belangrijke eerste slag voor de club.

Volendam heeft Veerman onlangs dan ook een nieuw contract aangeboden, maar de talentvolle middenvelder heeft dat beleefd afgewezen. Hij wil graag zijn geluk beproeven in de Eredivisie en ziet Emmen als ideale nieuwe bestemming. 'De deur zit nu op even op slot', concludeert Emmen, dat Veerman er graag bij wil hebben. Maar de club heeft de hoop nog niet opgegeven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Meer FC Volendam
Meer over FC Volendam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.