Elftal van de Week: vijf spelers Excelsior, vier van PSV

Reacties

In VI's Elftal van de Week vinden we na speelronde 30 opvallend veel spelers van PSV en Excelsior. Maar ook Feyenoord en FC Volendam zijn vertegenwoordigd.

Elftal van de Week: vijf spelers Excelsior, vier van PSV
© Pro Shots

Kenzo Goudmijn, Lazaros Lamprou en Lance Duijvestijn zijn na de 4-0 overwinning op Volendam de meest bejubelde spelers van Excelsior, maar we mogen Arthur Zagré en Mimeirhel Benita niet vergeten. Ook zij hadden een groot aandeel in de ijzersterke prestatie van de Kralingers. In VI's Elftal van de Week vinden we Zagré op de linksbackpositie en Benita op de rechtsbackpositie

Op het middenveld vinden we met Duijvestijn en Goudmijn twee spelers van Excelsior, geassisteerd door PSV'er Joey Veerman. André Ramalho, Johan Bakayoko en Luuk de Jong zijn de andere PSV'ers in het Elftal van de Week. De Jong werd ook al uitgeroepen tot VI's Speler van de Week. Hij scoorde een 8,5 en daarmee het hoogste van alle spelers.

Feyenoord levert met David Hancko één speler af. Bij Volendam, dat kansloos ten onder ging tegen Excelsior, was doelman Mio Backhaus de uitblinker. Het was aan hem te danken dat Volendam niet met een grotere nederlaag van het veld liep.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.