Voetblessure verergert: Ten Hag moet Martínez lange tijd missen

Reacties

Manager Erik ten Hag moet het bij Manchester United voorlopig zien te rooien zonder Lisandro Martínez. Een voetblessure die de Argentijnse verdediger in april opliep is intussen dusdanig verergerd dat hij rust moet houden.

Voetblessure verergert: Ten Hag moet Martínez lange tijd missen
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
0 - 1
Crystal Palace
Crystal Palace

Dat meldt de recordkampioen van Engeland vrijdagmiddag. Die verergering is opgetreden in de wedstrijd bij Arsenal eerder in oktober, waarna de wereldkampioen nog wel de wedstrijden tegen Brighton & Hove Albion en Bayern München speelde. Nu is toch besloten om de ex-Ajacied een poos te laten herstellen en revalideren. Hoe het verder gaat, zal de medische staf van United nog beoordelen.

De club doet zelf geen uitspraken over de tijdsduur van Martínez' absentie, The Athletic en de BBC zinspelen op een herstel dat even lang zal duren als bij de eerste keer dat de kwetsuur hem parten speelde, in april dus. Toen lag hij er drie maanden uit, als het inderdaad in die richting gezocht moet worden zit zijn voetbaljaar 2023 er nu al op.

De eerste zorg voor Ten Hag is de tweede confrontatie met Crystal Palace in een week tijd. In de League Cup hadden ze dinsdag geen kind aan de Londenaren, zaterdag gaat het om drie punten in de Premier League. Naast Martínez bevestigt United dat ook Sergio Reguillón aan de kant moet blijven tegen The Eagles, hij heeft slechts een milde kwetsuur.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Lisandro Martínez
Meer over Lisandro Martínez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.