Voetbal op tv: waar kun je de bekerfinale tussen Ajax en PSV bekijken?

Reacties

Zondagavond is duidelijk welke club de KNVB-beker gewonnen heeft. PSV of Ajax zal nieuw zilverwerk aan de prijzenkast toevoegen. Maar waar is de wedstrijd te volgen?

Voetbal op tv: waar kun je de bekerfinale tussen Ajax en PSV bekijken?
© Pro Shots
Ajax
Ajax
ns
1 - 1
PSV
PSV

Naast natuurlijk het bezoeken van de wedstrijd in Feyenoord-stadion De Kuip zijn er verschillende mogelijkheden om het duel op televisie te volgen. ESPN pakt zondag in ieder geval flink uit. Al om 10.00 uur gaat het met het programma ‘Goedemorgen Bekerfinale’ vooruitblikken op de strijd tussen de twee rivalen. Dat wordt uitgezonden via ESPN. Om 16.00 uur start op dezelfde zender de voorbeschouwing op de eindstrijd.

Overigens zendt ESPN de wedstrijd niet alleen via de normale televisiezender uit. Ook het TikTok-kanaal zal namelijk gebruikt worden om het duel tussen PSV en Ajax te verslaan. ESPN zal dat doen via TikTok-kanaal @ESPNNL en gebruikt een extra cameraploeg en regisseur om het tot een succes te brengen. Zo kunnen liefhebbers de wedstrijd via hun mobiele telefoon volgen.

Dat ESPN TikTok gebruikt is geen primeur. Ook de strijd om de Johan Cruijff Schaal werd al via TikTok live uitgezonden. Net als toen doen ook nu Aletha Leidelmeijer en Teun de Boer speciaal verslag voor die uitzending. Het doel is om interactie te zoeken met de doelgroep. De uitzending begint om 17.45 uur.

Tijdstip Kanaal
10.00 uur Goedemorgen Bekerfinale ESPN, FOX
16.00 uur Voorbeschouwing ESPN, FOX
17.45 uur Voorbeschouwing TikTok
18.00 uur Aanvang PSV - Ajax ESPN & TikTok, FOX
Bekijk hier al onze video's
Meer TOTO KNVB-Beker
Meer over TOTO KNVB-Beker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.