Voetbal op tv: hier zijn de oefenduels van Ajax, PSV en Feyenoord te zien

Reacties

Met Feyenoord, PSV en Ajax komt zaterdag de traditionele topdrie in actie. Wil jij de titelkandidaten graag weer aan het werk zien? VI zet op een rij waar de oefenduels te zien zijn.

Voetbal op tv: hier zijn de oefenduels van Ajax, PSV en Feyenoord te zien
© Pro Shots

Feyenoord - TSG Hoffenheim (13.00 uur)
Van de drie Nederlandse topteams komt landskampioen Feyenoord zaterdag het vroegst in actie. De ploeg van Arne Slot speelt ter afsluiting van het trainingskamp in Oostenrijk tegen TSG Hoffenheim, waar Melayro Bogarde de enige Nederlander is in de selectie. Voor Feyenoord is het duel met de nummer twaalf van Duitsland de vierde oefenwedstrijd. Eerder werd gewonnen van PEC Zwolle (3-1) en Club Brugge (2-0) en werd gelijkgespeeld tegen Union Sint-Gillis (0-0). De vierde vriendschappelijke wedstrijd van Feyenoord is live te volgen via het YouTube-kanaal van de club en begint om 13.00 uur.

Anderlecht - Ajax (13.30 uur)
Voor het Ajax van Maurice Steijn staat zaterdag de derde test in deze voorbereidingsperiode op het programma. Eerder werd geoefend tegen FC Den Bosch (2-2) en Shakhtar Donetsk (3-0) en nu is Anderlecht de tegenstander. De wedstrijd wordt gespeeld in Brussel, op het jaarlijkse gala van Anderlecht. De Belgen zullen normaal gesproken conditioneel al wat verder zijn. De Jupiler Pro League begint namelijk volgende week al. Het duel tussen Anderlecht en Ajax begint om 13.30 uur en is live te zien op Ziggo Sport.

PSV - FC Augsburg (15.00 uur)
Het PSV van Peter Bosz heeft ook twee oefenwedstrijden achter de rug, tegen respectievelijk STVV (1-2 nederlaag) en FC Blau-Weiss Linz (1-2 zege). Zaterdag staan de Eindhovenaren tegenover de zwaarste tegenstander tot nu toe. Op de een na laatste dag van het trainingskamp in Oostenrijk wordt geoefend tegen FC Augsburg. De club van Jeffrey Gouweleeuw eindigde vorig seizoen als vijftiende in de Bundesliga. PSV zendt de vriendschappelijke wedstrijd zelf live uit via zijn eigen streamingplatform. Het duel begint om 15.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.