Vliegende start voor Klaassen: 'De druk is nu natuurlijk groot'

Reacties

Davy Klaassen had zich geen veel beter debuut voor Werder Bremen kunnen wensen. De middenvelder rondde vrijdagochtend zijn transfer naar Duitsland af en hielp zijn nieuwe werkgever in de avond met het winnende doelpunt direct aan de oefenzege op Arminia Bielefeld: 0-1.

Vliegende start voor Klaassen: 'De druk is nu natuurlijk groot'

Klaassen begon in de basis en maakte vijf minuten voor rust de enige goal van de wedstrijd. 'Het was mijn eerste kans', keek Klaassen op de website van Werder terug. 'Dat ik dan direct scoor, voelt heel goed. Maar na een doelpunt tijdens mijn debuut is de druk nu natuurlijk groot', lachte de Nederlander.

'Nog niet alles was perfect, maar ik ben blij om hier te zijn', vervolgde Klaassen. 'Ik kijk al uit naar de volgende wedstrijden.' Werder oefent zondag tegen FC Groningen en neemt het een dag later op tegen VVV-Venlo.

Werder-coach Florian Kohfeldt sprak van een goed debuut van Klaassen. 'Ik ben heel blij voor hem', zei de oefenmeester. 'Maar ik ben over de hele wedstrijd wel tevreden. We hadden duidelijk de controle.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.