Werder Bremen verlost Klaassen en Everton van elkaar

Reacties

Davy Klaassen vervolgt zijn carrière in de Bundesliga. Werder Bremen heeft per direct een einde gemaakt aan de nachtmerrie die de middenvelder doormaakte bij Everton.

Werder Bremen verlost Klaassen en Everton van elkaar

Werder Bremen betaalt naar verluidt zo'n vijftien miljoen euro voor Klaassen. Hoewel dat een enorme verbetering is van het clubrecord, Marko Marin kostte ooit 8,2 miljoen euro, betekent het dat Everton fors verlies maakt op de voormalige aanvoerder van Ajax. Een jaar geleden ontvingen de Amsterdammers immers nog 27 miljoen euro voor Klaassen.

Eenmaal in Engeland slaagde Klaassen er niet in aan de hoge verwachtingen te voldoen. Met Ronald Koeman werd al snel de manager die zich hard had gemaakt voor de komst van de Oranje-international ontslagen en diens opvolger Sam Allardyce liet vervolgens meerdere malen in de media blijken totaal niet onder de indruk te zijn van Klaassen.

Ook na het vertrek van Allardyce en de entree van Marcel Brands (technisch directeur) en Marco Silva (manager) was er voor Klaassen geen uitzicht op een tweede kans bij Everton. Werder Bremen biedt nu uitkomst voor de Nederlander, die een contract voor meerdere jaren getekend heeft. Klaassen volgt in Bremen de naar Borussia Dortmund vertrokken Thomas Delaney op.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Transferwaarde Klaassen in jaar gehalveerd
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.