'Vitesse verliest van PSV ondanks terugkeer van Rutten'

PSV verlaat Arnhem zaterdagavond met een overwinning op zak. Dat is althans de verwachting van het merendeel van de bezoekers op VI.nl. Bijna de helft van de bezoekers denkt dat de ploeg van trainer Dick Advocaat zal zegevieren bij Vitesse.

In Arnhem was het de afgelopen week onrustig vanwege de absentie van trainer Fred Rutten. De coach meldde zich vorige week donderdag ziek en verscheen niet bij de wedstrijd tegen NEC (2-1 nederlaag). Nu Rutten weer eenmaal op het veld staat lijkt de rust te zijn teruggekeerd.

Desondanks verwacht één op de drie bezoekers op de website van Voetbal International een overwinning voor de thuisploeg. Bij de Arnhemmers keert topscorer Wilfried Bony terug in de basis, na een afwezigheid vanwege zijn deelname aan het toernooi om de Afrika Cup. Achttien procent verwacht een gelijkspel in het duel tussen de titelkandidaten.

De aftrap staat gepland om 20.45 uur. PSV is momenteel met 46 punten koploper van de Eredivisie. Vitesse heeft acht punten minder.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.