Vitesse is 'internationaal ervaren' verdediger en 'pijlsnelle' spits rijker

Reacties

Vitesse heeft zich verzekerd van de diensten van Jacob Rasmussen en Loïs Openda (foto). De verdediger en de spits komen op huurbasis naar Arnhem.

Vitesse is 'internationaal ervaren' verdediger en 'pijlsnelle' spits rijker
© Pro Shots

Met Rasmussen (23), die wordt gehuurd van Fiorentina, heeft Vitesse een centrale verdediger aan de selectie toegevoegd. De Deen neemt de ervaring mee die hij heeft opgedaan in onder andere Duitsland, Noorwegen en Italië.

'We denken dat Jacob goed in onze speelstijl past', zegt technisch directeur Johannes Spors op de clubwebsite. 'Fysiek in de duels, maar ook met spelinzicht en opbouwende kwaliteiten. Ook neemt Jacob al de nodige internationale ervaring met zich mee. Daarnaast zijn goede linksbenige centrale verdedigers schaars.'

Vitesse verwelkomde daarnaast de twintigjarige Openda, die voor een jaar van Club Brugge wordt gehuurd. 'Het was duidelijk dat we op zoek waren naar aanvallende impulsen', aldus Spors. 'Loïs is een pijlsnelle aanvaller, die goed de ruimtes weet te benutten. Loïs staat te boek als een veelbelovend talent, die zelfs al Champions League ervaring in de benen heeft.'

Voor Vitesse zijn Rasmussen en Openda versterkingen nummer twee en drie. Eerder werd linksback Maximillan Wittek vastgelegd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.