Vitesse heeft tweede Noor binnen en rekent op Brenet

Reacties

Vitesse heeft zich vrijdag bij het scheiden van de markt versterkt met Filip Möller Delaveris, een negentienjarige vleugelaanvaller die overkomt van het Noorse Odds. Joshua Brenet lijkt zich op huurbasis aan te sluiten bij de selectie van de Arnhemmers.

Vitesse heeft tweede Noor binnen en rekent op Brenet
© Pro Shots

Brenet (25) was het afgelopen halfjaar op een zijspoor beland bij 1899 Hoffenheim, terwijl Vitesse juist zocht naar een linksback. De komst van de tweevoudige Oranje-international is nog niet bevestigd, in tegenstelling tot die van Delaveris.

'Filip is een veelzijdige speler. Hij heeft diepte in zijn spel en heeft een goede passeeractie in huis. Het is een talent, die we hebben gehaald met het oog op de toekomst', zegt technisch directeur Marc van Hintum. 'We willen hem langzaam brengen en hebben hem daarom al in de winter gehaald. Hoewel Filip ook vanaf de rechterflank kan spelen, zien we hem vooral als linksbuiten.'

Eerder deze maand trok Vitesse in de persoon van Sondre Tronstad, een middenvelder, al een andere Noor aan. Beide Scandinaviërs tekenden een contract tot halverwege 2023.

Bekijk alle Eredivisie-transfers in ons overzicht:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.