Vitesse haalt met Deen Thelander opnieuw versterking voor achterhoede

Reacties

Vitesse heeft na de komst van de transfervrije Khalid Karami opnieuw zijn defensie versterkt. De Deen Rasmus Thelander is overgenomen van het Zwitserse FC Zürich.

Vitesse haalt met Deen Thelander opnieuw versterking voor achterhoede

Met de komst van de 26-jarige Thelander reageert Vitesse op het mogelijke vertrek van Matt Miazga en Guram Kashia. Laatstgenoemde heeft aangegeven dat hij na acht seizoenen in Arnhem openstaat voor een nieuw avontuur, terwijl ze er bij Vitesse serieus rekening mee houden dat Miazga niet terugkeert.

Thelander heeft voor drie jaar getekend bij de finalist van de play-offs. 'De Eredivisie staat in Denemarken goed aangeschreven', vertelt de mandekker op de website van Vitesse. 'Niet voor niets hebben veel Denen een mooie periode gehad in Nederland. De faciliteiten en de ambitie van de club spreken mij aan. Ik zie mijn transfer naar Vitesse als een volgende stap in mijn carrière.'

Interim-technisch directeur Marc van Hintum geeft aan dat de positie centraal in de verdediging voor Vitesse een belangrijke plek was om de selectie te versterken. 'Rasmus hebben we verschillende keren in actie gezien. Hij is fysiek sterk, heeft kopkracht en een winnaarsmentaliteit. Rasmus is een welkome aanvulling in onze selectie', aldus Van Hintum.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.