Vitesse-Feyenoord stilgelegd nadat supporters het veld betreden

Reacties

De wedstrijd tussen Vitesse en Feyenoord is zondagmiddag in de slotfase stilgelegd nadat een groep mensen van de tribune kwam en het veld betrad. Ze wilden de confrontatie aangaan met Feyenoord-fans die op de hoofdtribune hadden plaatsgenomen. De spelers en arbitrage hadden toen al de catacomben betreden.

Vitesse-Feyenoord stilgelegd nadat supporters het veld betreden
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
1 - 2
Feyenoord
Feyenoord

Vitesse maakte het Feyenoord zondag erg lastig en kwam via Amine Boutrah op gelijke hoogte (1-1). Invaller Ondrej Lingr tekende niet veel later voor de 1-2, enkele minuten nadat hij was ingevallen. De wedstrijd ging richting de extra tijd toen het misging op de tribune.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vanaf de tribune met fanatieke Vitesse-fans klom een groep over het hek heen om naar de hoofdtribune te gaan. Stewards in het stadion werden erdoor verrast. Zij snelden naar de plek toe en zagen de mensen even later weer de tribune aan de korte zijde betreden. Ook waren er Vitesse-fans die voor onrust zorgden bij het uitvak, nadat er van daaruit met projectielen werd gegooid.

Spelers van Feyenoord waren al snel naar binnen gegaan. Die van Vitesse volgden later ook, net als de arbitrage met scheidsrechter Serdar Gözübüyük. De wedstrijd werd na een korte onderbreking hervat.

© Pro Shots
© Pro Shots
Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.