Vitesse doet zaken in de Bundesliga en verwelkomt Amerikaans talent

Reacties

Vitesse neemt Paxten Aaronson op huurbasis over van Eintracht Frankfurt. De twintigjarige aanvallende middenvelder speelde dit seizoen zeven duels in de Bundesliga en gaat ervaring opdoen in Arnhem. Ook Jürgen Locadia staat nog altijd op de radar.

Vitesse doet zaken in de Bundesliga en verwelkomt Amerikaans talent

Eintracht Frankfurt haalde Aaronson, het jongere broertje van Brenden Aaronson (Union Berlin), vorig jaar naar Duitsland. De jonge Amerikaan droeg in eigen land het shirt van Philadelphia Union en verdiende in de Major League Soccer een transfer naar de Bundesliga. Bij de Duitse subtopper komt de enkelvoudig international sindsdien mondjesmaat in actie.

Met de komst van Aaronson, die dankzij de contacten van technisch directeur Benjamin Schmedes voor een half jaar wordt gehuurd, krijgt Edward Sturing er een aanvallende optie bij. Million Manhoef staat juist op het punt om de deur bij Vitesse achter zich dicht te trekken. Stoke City geldt als de belangrijkste kandidaat om de buitenspeler vandaag nog over te nemen van de Arnhemmers.

Locadia
Vitesse is ook bezig met de komst van Locadia. De voormalige PSV-spits moet het vertrek van Saïd Hamulic opvangen, maar het financiële plaatje bemoeilijkt zijn komst. Vitesse nam vorige week Adrian Mazilu op huurbasis over van Brighton & Hove Albion en ook Mexx Meerdink komt de hekkensluiter van de Eredivisie tijdelijk versterken. Bovendien is Thomas Buitink teruggekeerd van een kruisbandblessure.

Spelersprofiel

P. Aaronson


Geboortedatum:
26 augustus 2003
Leeftijd:
20
Nationaliteit
Verenigde Staten
Lengte:
1,75 m
Gewicht:
63 kg
Huidige club:
Vitesse
Nationaal team:
Verenigde Staten Onder 23
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.