Vinícius of Richarlison: kies jouw favoriet en profiteer van een Special!

ADVERTORIAL – Al vijf keer werd Brazilië wereldkampioen en over dertien dagen kan daar een zesde WK-titel bijkomen. Zuid-Korea is de volgende horde die genomen moet worden. Wat verwacht jij? Kijk mee naar de speciale quoteringen van Jack's en speel mee!

Vinícius of Richarlison: kies jouw favoriet en profiteer van een Special!
© Pro Shots
Brazilië
Brazilië
4 - 1
Zuid-Korea
Zuid-Korea

Brazilië sloot in spaarstand de groepsfase af. Bondscoach Tite hield veel van zijn grootste sterren aan de kant in het duel met Kameroen dat met 1-0 verloren werd. Het was een nederlaag die geen pijn deed, want Brazilië kwalificeerde zich alsnog als groepswinnaar voor de achtste finale. Zuid-Korea is daarin als nummer twee van Groep H de tegenstander. De Koreanen profiteerden in het laatste groepsduel van het feit dat Portugal niet meer voluit hoefde en ging. Zet Brazilië een punt achter het WK-sprookje van Zuid-Korea nu het echt do or die is?

De quotering voor een zege van Brazilië is 1.26, maar nog een stuk interessanter zijn de Jack's Specials. Bij die speciaal verhoogde odds zijn de schijnwerpers op twee van de Braziliaanse sterren gericht.

Richarlison
Richarlison heeft het vertrouwen van Tite gewonnen met uitstekende prestaties bij de nationale ploeg. De Tottenham Hotspur-aanvaller scoorde in de laatste vier oefenwedstrijden voor het WK vier keer. Als spits van de titelfavoriet toonde hij in de openingswedstrijd tegen Servië wederom zijn klasse. Met twee goals hielp de 25-jarige doelpuntenmaker zijn team aan een 2-0 zege. Jack's biedt een speciale verhoogde quotering aan: Brazilië wint & Richarlison scoort (3.50).

Vinícius
Een andere speler die bij Brazilië opviel in de groepsfase is Real Madrid-revelatie Vinícius Júnior. De dribbelkoning uit São Gonçalo was met zijn acties op snelheid enorm dreigend. Bij Real zette de linksbuiten vorig seizoen een grote stap in zijn ontwikkeling door zijn dreiging te koppelen aan rendement. Op weg naar het WK scoorde hij in La Liga en de Champions League bij elkaar opgeteld dit seizoen ook alweer tien keer. Zie jij de buitenspeler het verschil maken? Dan is deze Special erg aantrekkelijk: Brazilië wint & Vinícius Júnior scoort (4.00).

Mede vanwege de goede prestaties van Vinícius en Richarlison veranderde Tite op weg naar dit WK de tactiek bij Brazilië. Sterspeler Neymar ging als 10 spelen. De Brazilianen waren voorin niet langer enorm afhankelijk van hem en met zijn creativiteit kon de blikvanger de aanvallers aan grote kansen helpen. Betaalt dat speelplan zich in Qatar uit? Neymar maakt tegen Zuid-Korea zeer waarschijnlijk zijn rentree.

Beleef de achtste finale tussen Brazilië en Zuid-Korea met extra spanning door mee te spelen bij Jack's! Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's