Villarreal wordt zonder Danjuma slachtoffer van bekerstunt

Reacties

Voor Villarreal is het doek in het Spaanse bekertoernooi donderdag al gevallen in de zestiende finale. De Europa League-houder liet zich verschalken door Sporting Gijón, de nummer twaalf van het tweede niveau: 2-1.

Villarreal wordt zonder Danjuma slachtoffer van bekerstunt
© Pro Shots
Sporting Gijón
Sporting Gijón
2 - 1
Villarreal
Villarreal

Villarreal startte stroef aan het seizoen, maar is de laatste weken bezig aan een opmars. Tussen de bedrijven door kwalificeerde de formatie van Unai Emery zich bovendien voor de laatste zestien in de Champions League.

Tegen Sporting Gijón werd die goede reeks niet bepaald voortgezet, hoewel Raúl Albiol de bezoekers vlak na de hervatting nog wel aan de leiding bracht. Door goals van Uros Djurdjevic (ex-Vitesse) en Bogdan Milanov, die laatste in de 88ste minuut, ging het echter helemaal mis en resteert er voor Villarreal nog maar een strijd op twee fronten.

Bij Villarreal gaf Arnaut Danjuma geen acte de presence omdat hij niet honderd procent fit is.

Real Zaragoza
Real Zaragoza
0 - 2
Sevilla
Sevilla

Sevilla liet zich niet verrassen door een club uit de tweede afdeling. De nummer twee uit La Liga rekende af met Real Zaragoza: 0-2. Jules Koundé ('31) en Rafa Mir ('69) verzorgden de productie voor de ploeg van trainer Julen Lopetegui. Karim Rekik en Oussama Idrissi bleven de hele wedstrijd op de bank, Nemanja Gudelj werd halverwege de tweede helft gewisseld.

Woensdagavond plaatsten onder meer Barcelona en Real Madrid zich al voor de laatste zestien.

Overige uitslagen:


Do 6 jan. 2022

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.