Villarreal verslaat Numancia, droomdebuut Resino

Giuseppe Rossi bezorgde Villarreal de overwinning op Numancia. Abel Resino beleefde een droomdebuut als trainer van Atlético Madrid, dat ruim won van Recreativo.

Villarreal verslaat Numancia, droomdebuut Resino

Villarreal-Numancia 2-1Rossi (foto) maakte in het duel met Numancia zijn tiende en elfde treffer van het seizoen, en bezorgde daarmee Villarreal weer eens een overwinning. Alleen Carlos Aranda kon iets terugdoen namens de bezoekers. El Submarino Amarillo blijft door de zege vijfde in de Primera División, Numancia staat zeventiende na 22 wedstrijden.

Recreativo-Atlético Madrid 0-3Resino volgde afgelopen week de ontslagen trainer Javier Aguirre op en zijn debuut op bezoek bij Recreativo werd gewonnen. Halverwege de wedstrijd was de eindstand al bereikt. Sergio Agüero opende in de tweede minuut met een kopbal de score en collega-aanvaller Diego Forlán volgde zijn voorbeeld met twee treffers. Resino had opvallend John Heitinga buiten de basis gelaten. Atléti staat zesde met drie punten achterstand op nummer drie Sevilla. Recreativo bezet de zestiende plaats.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen