Vilhena maakt eerste goal om van te watertanden

Reacties

Tonny Vilhena heeft op schitterende wijze zijn eerste doelpunt in dienst van FK Krasnodar gemaakt. De goal tegen FK Ufa was ook nog eens belangrijk, want Krasnodar won nipt in de Russische competitie.

Vilhena maakt eerste goal om van te watertanden
Ufa
Ufa
2 - 3
Krasnodar
Krasnodar

Krasnodar verloor de eerste competitiewedstrijd, waarin Vilhena en Younes Namli debuteerden, met 0-1 van Akhmat Grozny. Tegen Ufa leek het opnieuw mis te gaan, want bij rust stond Krasnodar met 2-0 achter.

In de tweede helft stelde Krasnodar aan de hand van de ex-Eredivisionisten orde op zaken. Namli maakte vlak na rust de aansluitingstreffer en Vilhena pegelde een kwartier voor tijd op gigantisch mooie wijze raak voor de gelijkmaker (zie video onder). De comeback was compleet na een laat eigen doelpunt van Jemal Tabidze.

Zo heeft Krasnodar de eerste drie punten van het seizoen te pakken. De club werd vorig seizoen derde in Rusland en plaatste zich zo voor het voorportaal van de Champions League. Krasnodar stroomt in de derde voorronde in. Maandag volgt de loting voor die fase van het toernooi.

De goal van Tonny Vilhena

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.