Vilhena krijgt te maken met trainer met Premier League-ervaring

Reacties

Daniel Farke wordt bij FK Krasnodar de nieuwe hoofdcoach van Tonny Vilhena. De Duitse oefenmeester, die begin november nog ontslagen werd door Norwich City, tekent een contract tot medio 2024. 

Vilhena krijgt te maken met trainer met Premier League-ervaring
© Pro Shots

Farke wordt bij Krasnodar de opvolger van Viktor Guncharenko, die op 5 januari ontslagen werd. Momenteel staat de ploeg vijfde in de Russische competitie, die eind februari weer ontwaakt uit zijn winterslaap. De 27-jarige Vilhena vertrok in 2019 van Feyenoord naar Krasnodar en speelde sindsdien 79 officiële duels voor de Kazaki. Dit seizoen kwam hij in totaal dertien keer in actie.

Tussen 2015 en 2017 zwaaide Farke met de scepter bij Borussia Dortmund ll, een team met spelers als Alexander Isak en Almere City FC-spits Jonas Arweiler. Farke behaalde goede resultaten en kwam te boek te staan als een beloftevolle trainer. In 2017 kreeg hij het vertrouwen van Norwich City, waar hij vier jaar lang met wisselend succes aan het roer stond. Tot hij op 6 november 2021 ontslagen werd na teleurstellende resultaten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.