Vilhena beleeft geweldige avond in Griekenland: 'Geschiedenis geschreven'

Reacties

Tonny Vilhena kijkt met extra aandacht naar de loting voor de Champions League. De gewezen Feyenoorder weet dat hij zich met Krasnodar op dat podium mag laten zien.

Vilhena beleeft geweldige avond in Griekenland: 'Geschiedenis geschreven'
© Pro Shots
PAOK Saloniki
PAOK Saloniki
1 - 2
Krasnodar
Krasnodar

Na vorig jaar te zijn gestruikeld op de drempel van de Champions League slaagde Krasnodar dit seizoen er wel in een ticket voor het miljoenenbal te bemachtigen. Na de eerste tik op eigen veld werd woensdag in Griekenland de genadeklap uitgedeeld; 1-2.

'Het voelt geweldig', zei Vilhena na de zege op PAOK, waarmee het begeerde ticket zeker was gesteld. 'We hebben het er vooraf over gehad, dat we hier zijn gekomen om te winnen. We hebben dat gedaan en zijn naar de Champions League.'

De middenvelder weet dat het een plaats in de annalen van Krasnodar zal krijgen. 'Het is een historische moment voor de club, de stad en de fans. We hebben geschiedenis geschreven.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.