Vijf voor twaalf bij Lazio: 'Snel een doorbraak, of er gaan koppen rollen'

Reacties

In de Champions League gaat het nog wel redelijk met Lazio, maar in de Serie A is het bedroevend gesteld met de ploeg van Maurizio Sarri. Na de volgende opdoffer uit het afgelopen speelweekend is de maat vol in Stadio Olimpico.

Vijf voor twaalf bij Lazio: 'Snel een doorbraak, of er gaan koppen rollen'
© Pro Shots
Lazio
Lazio
2 - 0
Celtic
Celtic

Salernitana had nog geen wedstrijd gewonnen dit seizoen voordat ze zaterdag de Romeinen aan de zegekar bonden. De president van de club, Claudio Lotito, sprak in Il Messaggero duidelijke taal. 'Zo kan het niet verder. Er moet snel een doorbraak komen, of er gaan koppen rollen. Ik heb Mariano Fabiani (de technisch directeur, red.) al instructies gegeven. Hij weet wat hij moet doen en heeft carte blanche', aldus Lotito.

Wie de voetbalwereld een beetje volgt, weet dat in zulke gevallen meestal de trainer moet opletten, maar Lotito zei er meteen achteraan dat hij niet op Sarri doelde. 'We hebben verloren van de hekkensluiter, genoeg is genoeg. Maar wie denkt dat de trainer wordt ontslagen, zit ernaast', voegde hij toe.

Sarri zelf kwam maandag aan het woord in voorbereiding op het belangrijke treffen met Celtic in de Champions League, dinsdagavond in Rome. 'Met de houding die we nu tonen, hoeven we het ook niet over tactiek te hebben. Tactiek komt van pas als je op hetzelfde niveau zit als je tegenstander, anders heb je er toch niks aan. We moeten ons zien te hergroeperen tegen Celtic, dat wordt een lastige wedstrijd.'

De wedstrijd Lazio - Celtic is van belang voor Feyenoord. In onderstaand artikel leest u alles over de scenario's in Poule E.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.