Vier op een rij: Ten Hag blijft kiezen voor Weghorst

Reacties

Wout Weghorst heeft in de thuiswedstrijd van Manchester United tegen Reading opnieuw een basisplaats. Het team van Erik ten Hag gaat op jacht naar een plek in de achtste finale van het FA Cup-toernooi.

Vier op een rij: Ten Hag blijft kiezen voor Weghorst
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 1
Reading
Reading

Weghorst arriveerde twee weken geleden in Manchester en leek op het eerste oog als Plan B te gaan fungeren bij het United van Ten Hag. Mede door de blessure van Anthony Martial is de van Burnley gehuurde spits voorlopig de eerste keus. Weghorst startte in de Premier League al tegen Crystal Palace en Arsenal en scoorde midweeks als basisspeler in de League Cup-wedstrijd tegen Nottingham Forest. Vanavond is de dertigjarige Oranje-international opnieuw basisspeler.

De Nederlander vormt tegen Championship-club Reading samen met Antony en Marcus Rashford de aanvalslinie. Het middenveld bestaat uit Casemiro, Christian Eriksen en Bruno Fernandes. Tyrell Malacia begint als linksback en Ten Hag gunt Raphaël Varane en Lisandro Martínez rust. Victor Lindelöf en Harry Maguire beginnen centraal achterin.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.