VI Live: Stevens kan titel met PAOK vergeten

Reacties

Om ook tijdens de wedstrijden op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen is er de rubriek VI Live, waarin de redactie van Voetbal International de Eredivisie op de voet volgt. Ook duels in het buitenland - met speciale aandacht voor onze landgenoten - worden hierin belicht.

VI Live: Stevens kan titel met PAOK vergeten

Tot zover de live-berichtgeving van zondag 2 februari.

22.51 uur: EINDSTAND ATHLETIC DE BILBAO – REAL MADRID 1-1
Real Madrid laat de kans liggen om aartsrivaal Barcelona te passeren op de ranglijst. Na het gelijkspel in Bilbao bezet Real Madrid de derde plaats. Behalve twee verliespunten raakt de ploeg van trainer Carlo Ancelotti ook Cristiano Ronaldo kwijt. De sterspeler van Real Madrid krijgt de rode kaart na misdragingen.

22.35 uur: EINDSTAND JUVENTUS – INTERNAZIONALE 3-1
Juventus heeft wederom laten zien op eenzame hoogte te staan in de Serie A. Na de zeldzame misstap van vorige week tegen Lazio werd Internazionale zondagavond op kinderlijk eenvoudige wijze opzij gezet.

22.33 uur: ATHLETIC DE BILBAO – REAL MADRID
Cristiano Ronaldo moet een kwartier voor tijd inrukken. De sterspeler van Real Madrid krijgt de rode kaart na misdragingen. Het is zijn vierde rode kaart in dienst van De Koninklijke.

22.02 uur: RUSTSTAND ATHLETIC DE BILBAO - REAL MADRID 0-0
Real Madrid is er in de eerste helft niet in geslaagd Athletic de Bilbao in verlegenheid te brengen en daardoor in navolging van stadgenoot en koploper Atlético op de ranglijst Barcelona voorbij te gaan.

21.32 uur: RUSTSTAND JUVENTUS – INTERNAZIONALE 1-0
De Oude Dame leidt halverwege tegen Internazionale. De Zwitser Stephan Lichtsteiner opende na een kwartier de score uit de schitterende voorzet van Andrea Pirlo.

LANDGENOTEN: Huub Stevens heeft dure punten verspeeld in de strijd om de titel. De trainer van PAOK Saloniki zag zijn ploeg op bezoek bij nummer vijftien Platanias niet verder komen dan een 2-1 nederlaag. De achterstand op koploper Olympiakos loopt daardoor op naar veertien punten. Hedwiges Maduro en Maarten Martens begonnen in de basis bij PAOK maar werden allebei voortijdig naar de kant gehaald. Danny Hoesen, die deze winter op huurbasis de overstap maakte naar Griekenland, zat nog niet in de wedstrijdselectie.

21.00 uur: AFTRAP ATHLETIC DE BILBAO – REAL MADRID
De inzet is duidelijk voor Real Madrid: winnen om aartsrivaal Barcelona te passeren op de ranglijst. Voor de koppositie komt Real deze speelronde niet aanmerking. Die eer is toebedeeld aan stadgenoot Atlético Madrid.

20.49 uur: EINDSTAND ATLÉTICO MADRID - REAL SOCIEDAD 4-0
Atlético Madrid is na de overtuigende zege op Real Sociedad koploper in Spanje. Namens de Madrilenen waren David Villa, Diego Costa, Miranda en de teruggekeerde Diego de doelpuntenmakers. Voorafgaand aan de wedstrijd werd de onlangs overleden Luis Aragonés herdacht. Aragonés werd 75 jaar en was jarenlang speler en eindverantwoordelijke in Estadio Vicente Calderón.

20.45 uur: AFTRAP JUVENTUS – INTERNAZIONALE
Juventus hoopt zich na het zeldzame puntenverlies van vorige week tegen Lazio (1-1) te herpakken tegen het matig presterende Inter. Walter Mazzarri, de trainer van Internazionale, kan in de topper tegen de koploper nog niet beschikken over zijn nieuwste aanwinst Hernanes.

19.49 uur: RUSTSTAND ATLÉTICO MADRID - REAL SOCIEDAD 1-0
Halverwege leidt Atlético Madrid met 1-0 tegen Real Sociedad, dankzij een doelpunt van David Villa op aangeven van Diego Costa. Twee minuten later moest de Spaanse spits zich echter geblesseerd laten vervangen door Raúl Garcia.

LANDGENOTEN: Onder aanvoering van Wesley Sneijder heeft Galatasaray Bursaspor met 6-0 van de mat getikt. Sneijder stond aan de basis van de eerste vier treffers. De eerste twee maakte hij zelf, bij de derde van Emmanuel Eboué was hij aangever en vlak voor rust completeerde hij zijn hattrick. Met name de 2-0 was schitterend. Met zijn linkervoet joeg Sneijder de bal van buiten het strafschopgebied in de kruising. Na 57 minuten haalde trainer Roberto Mancini de Oranje-international naar de kant. Het stond toen al 4-0. Galatasaray staat nog wel zeven punten achter op koploper en aartsrivaal Fenerbahçe.

19.23 uur: EINDSTAND BAYERN MÜNCHEN – EINTRACHT FRANKFURT 5-0
Bayern München heeft geen kind aan Eintracht Frankfurt en wint voor de elfde keer op rij in de Bundesliga. Arjen Robben is als invaller belangrijk met een doelpunt. Ook Mario Götze, Franck Ribéry, Dante en Mario Mandzukic komen tot scoren voor de Duitse koploper, die met 5-0 wint.

19.02 uur: AFTRAP ATLETICO MADRID - REAL SOCIEDAD
Atlético Madrid is begonnen aan de thuiswedstrijd tegen Real Sociedad. Bij een overwinning weet de ploeg van trainer Diego Simeone zich zeker van de koppositie. Voorafgaand aan de wedstrijd werd de overleden oud-bondscoach Luis Aragonés herdacht. In de jaren zestig en zeventig speelde hij liefst 372 wedstrijden voor Atleti.

18.55 uur: GOAL BAYERN MÜNCHEN – EINTRACHT FRANKFURT: 3-0
Twee minuten nadat hij in het veld is gekomen maakt Arjen Robben er 3-0 van. Uit een voorzet van Mario Götze schiet hij raak via de onderkant van de lat.

18.50 uur: EINDSTAND ARSENAL – CRYSTAL PALACE 2-0
Arsenal neemt na de zege op Crystal Palace de koppositie in ieder geval tot maandag over van Manchester City. In Londen wonnen The Gunners door de treffers van de herstelde Alex Oxlade-Chaimberlain.

LANDGENOTEN: Met Virgil van Dijk en Derk Boerrigter als invaller heeft Celtic met 1-0 gewonnen van Saint Mirren. De twaalfde competitiezege op rij was goed voor een clubrecord. Doelman Fraser Forster heeft al elf duels zijn doel schoon gehouden. Celtic is soeverein koploper met 21 punten voorsprong op Aberdeen.

18.22 uur: EINDSTAND RKC WAALWIJK – PSV 2-0
Het opnieuw weinig efficiënte PSV heeft in Waalwijk met 2-0 verloren van RKC. Evander Sno groeide met doelpunten in de 54ste minuut en in de extra tijd uit tot matchwinner. ADO Den Haag is door de zege van de ploeg van trainer Erwin Koeman weer hekkensluiter.

18.19 uur: RUSTSTAND BAYERN MÜNCHEN – EINTRACHT FRANKFURT 2-0
Bayern München leidt bij rust comfortabel met 2-0. Mario Götze en Franck Ribéry, die zijn rentree maakt in de basis, scoorden namens Bayern.

17.47 uur: RUSTSTAND ARSENAL – CRYSTAL PALACE 0-0
Tot dusver geen doelpunten in Londen. Voormalig Arsenal-aanvaller Marouane Chamakh was na tien minuten dicht bij de openingstreffer van Crystal Palace.

17.41 uur: GOAL RKC WAALWIJK - PSV: 1-0
PSV heeft een overwicht maar is relatief tandeloos. In de tegenstoot bijt RKC Waalwijk van zich af. Evander Sno maakt na een knappe actie zijn derde doelpunt van het seizoen.

17.30 uur: AFTRAP BAYERN MÜNCHEN – EINTRACHT FRANKFURT
Arjen Robben begint op de bank bij Bayern München.

17.18 uur: RUSTSTAND RKC WAALWIJK - PSV 0-0
Hoewel beide ploegen voldoende mogelijkheden creëerden is er halverwege het duel in Waalwijk nog niet gescoord.

17.00 uur: AFTRAP ARSENAL – CRYSTAL PALACE
Arsenal kan bij een zege op Crystal Palace de koppositie overnemen van Manchester City. The Citizens spelen maandag de topper tegen Chelsea.

16.50 uur: EINDSTANDEN SERIE A
Sassuolo – Hellas Verona 1-2
Chievo – Lazio 0-2
Catania – Livorno 3-3
Atalanta Bergamo – Napoli 3-0 
Napoli heeft opnieuw punten laten liggen en moet de strijd om de titel voorlopig staken. Op bezoek bij Atalanta ging het elftal van trainer Rafael Benítez ten onder.

16.30 uur: AFTRAP RKC WAALWIJK - PSV
Met Luciano Narsingh in plaats van de niet volledig fitte Bryan Ruiz is PSV begonnen aan de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk, dat een punt moet pakken om de 21ste speelronde niet af te sluiten als nummer laatst in de Eredivisie.

16.28 uur: BAYERN MÜNCHEN - EINTRACHT FRANKFURT
Arjen Robben is bij Bayern München weer teruggekeerd in de wedstrijdselectie. De 29-jarige Oranje-international begint op de bank aan de thuiswedstrijd van 17.30 uur tegen Eintracht Frankfurt. Mario Mandzukic en Franck Ribéry keren terug in de basisopstelling.

16.22 uur: EINDSTAND FC VOLENDAM - ALMERE CITY FC 3-1

16.21 uur: EINDSTAND WEST BROMWICH ALBION - LIVERPOOL 1-1
Kolo Touré zal vannacht niet lekker slapen. Zijn enorme blunder kost Liverpool twee punten. Een stortvloed aan kansen ten spijt, West Bromwich houdt een puntje over aan het bezoek van Luis Suarez & co.

16.20 uur: EINDSTAND FC TWENTE - SC CAMBUUR 3-1
FC Twente is de winnaar van het weekend in de top van de Eredivisie! In een sterke tweede helft wordt een 0-1 achterstand omgebogen in een 3-1 zege. Van de topvier is Twente de enige die drie punten pakt.

16.19 uur: EINDSTAND NEC - GO AHEAD EAGLES 1-1
Over en uit. Het blijft bij 1-1. NEC is daardoor niet meer de nummer achttien van de Eredivisie en Go Ahead houdt het gat van vier punten met de Nijmegenaren intact.

16.16 uur: RUSTSTAND HERTHA BSC - 1. FC NÜRNBERG 1-1
Het blijft bij de twee goals. Beide Nederlandse trainers, Jos Luhukay en Gertjan Verbeek, hebben zo nog volop uitzicht op een zege in de tweede helft.

16.06 uur: GOAL FC TWENTE - SC CAMBUUR 3-1
Rasmus Bengtsson maakt zijn fout uit de eerste helft goed en kopt na een hoekschop van Quincy Promes de 3-1 tegen de touwen. Twente lijkt in veilige haven te zijn.

15.54 uur: GOAL WEST BROMWICH ALBION - LIVERPOOL 1-1
Het regent kansen voor Liverpool en Luis Suarez, maar West Bromwich komt toch op gelijke hoogte. Een enorme blunder van Kolo Touré gaat daaraan vooraf. Hij speelt bij het opbouwen Victor Anichebe in zijn voeten aan. De Nigeriaan zegt dank je wel door de bal direct in de hoek te schieten.

15.51 uur: GOAL HERTHA BSC – 1. FC NÜRNBERG 1-1
En nu kan ook Gertjan Verbeek juichen. Markus Feulner zorgt voor een gelijke stand.

15.50 uur: RUSTSTAND SERIE A
Sassuolo – Hellas Verona 0-0
Chievo – Lazio 0-1
Catania – Livorno 0-0
Atalanta Bergamo – Napoli 0-0
Tot dusver slechts één treffer. Namens Lazio opende Antonio Candreva de score. Het duel tussen AS Roma en Parma is gestaakt vanwege hevige regenval.

15.47 uur: GOAL FC TWENTE - SC CAMBUUR 2-1
Shadrach Eghan valt in en slaat direct toe voor FC Twente. Na een kort genomen hoekschop, plaatst hij de bal in de verre hoek.

15.45 uur: GOAL NEC - GO AHEAD EAGLES 1-1
Deniz Türüc ramt de bal van afstand in de verre hoek. De ploegen zijn weer in evenwicht.

15.42 uur: GOAL FC TWENTE - SC CAMBUUR 1-1
Hij heeft al een aantal mogelijkheden gehad, maar nu is het raak voor Luc Castaignos. De spits van FC Twente zet zijn elftal op gelijke hoogte, na een vrije trap van Dusan Tadic.

15.35 uur: GOAL HERTHA BSC - 1. FC NÜRNBERG 1-0
Een slecht begin voor Gertjan Verbeek en 1. FC Nürnberg en des te beter voor Jos Luhukay en Hertha BSC. Adrian Ramos opent na vier minuten de score.

15.30 uur: RKC WAALWIJK - PSV
Bryan Ruiz is toch niet fit genoeg om te spelen. Hij heeft last van lichte bovenbeenklachten. Luciano Narsingh start op zijn plek. Ruiz zal woensdag tijdens het bezoek aan SC Cambuur waarschijnlijk wel kunnen spelen. Opstelling PSV: Zoet; Arias, Bruma, Rekik, Willems; Park, Maher, Schaars; Narsingh, Locadia, Depay.

15.30 uur: AFTRAP HERTHA BSC - 1.FC NÜRNBERG
Trainer Gertjan Verbeek gaat met zijn ploeg op zoek naar de tweede zege. Als dat lukt, passeert hij het geplaagde Hamburger SV van Bert van Marwijk op de ranglijst. Nu is Verbeek nog zeventiende, terwijl de ploeg van Jos Luhukay knap achtste is.

15.26 uur: AS ROMA - PARMA
Het duel AS Roma - Parma valt letterlijk in het water. Het stortregent in Rome en arbiter Andrea De Marco staakt het duel definitief bij 0-0 stand. Kevin Strootman kan vroeg douchen!

15.19 uur: RUSTSTAND WEST BROMWICH ALBION - LIVERPOOL 0-1
Luis Suarez is de gevaarlijkste man bij Liverpool, maar tot een tweede goal is het nog niet gekomen.

15.18 uur: AS ROMA - PARMA
Het duel is gestaakt vanwege de overvloedige regenval. Er ontstaan flinke plassen op het veld in Rome. Het is nog de vraag of Kevin Strootman & co zo nog aftrappen, al lijkt het erop dat er definitief gestopt zal worden.

15.17 uur: RUSTSTAND NEC - GO AHEAD EAGLES 1-0
Na het openingsdoelpunt van NEC drukt Go Ahead de thuisploeg wel terug op eigen helft, maar op een grote kopkans van Erik Falkenburg na vallen er nauwelijks grote Deventer kansen te noteren.

15.17 uur: RUSTSTAND FC TWENTE - SC CAMBUUR 0-1
Als het zo doorgaat gaat de gehele topvier van de Eredivisie punten verliezen. Cambuur houdt knap stand tegen Twente dat na de openingsgoal van Ramon Leeuwin de Friezen wel terugdringt. Luc Castaignos was het dichtst bij een goal namens de Tukkers.

15.11 uur: FC TWENTE - SC CAMBUUR
Luc Castaignos krijgt een uitgelezen mogelijkheid om FC Twente weer naast SC Cambuur te schieten. De spits van Twente puntert de bal echter tegen de paal.

15.00 uur: AFTRAP SERIE A
Sassuolo – Hellas Verona
Chievo – Lazio
Catania – Livorno
Atalanta Bergamo – Napoli
AS Roma – Parma
Bij AS Roma begint Kevin Strootman in de basis.

14.54 uur: GOAL WEST BROMWICH ALBION - LIVERPOOL 0-1
En weer toont het duo Luis Suarez-Daniel Sturridge goud waard te zijn voor Liverpool. De Uruguayaan zet voor, de Engelsman tikt binnen. Klein detail: Sturridge maakt zijn veertiende goal van het seizoen vanuit buitenspelpositie.

14.54 uur: GOAL FC TWENTE - SC CAMBUUR 0-1
Rasmus Bengtsson maakt in het strafschopgebied een domme overtreding op
Bartholomew Ogbeche en SC Cambuur profiteert optimaal. Ramon Leeuwin schiet de penalty snoeihard tegen de touwen.

Ramon Leeuwin schiet de bal vanaf elf meter in de kruising.
Ramon Leeuwin schiet de bal vanaf elf meter in de kruising.

14.37 uur: RKC WAALWIJK - PSV
Via PSV-watcher Thijs Slegers krijgen we de opstelling van PSV binnen. Trainer Phillip Cocu is standvastig: hij stuurt dezelfde elf het veld in als tegen Ajax (0-1 verlies) en AZ (1-0 winst). Bryan Ruiz is zodoende opnieuw de rechtsbuiten.
Opstelling PSV: Zoet; Arias, Bruma, Rekik, Willems; Park, Maher, Schaars; Ruiz, Locadia, Depay.

14.35 uur: GOAL NEC - GO AHEAD EAGLES 1-0
NEC schiet uit de startblokken. Stormram Michael Higdon kopt na vijf minuten raak. Voor derde doelman Patrick ter Mate kan de wedstrijd bijna niet slechter beginnen.

14.30 uur: AFTRAP FC TWENTE – SC CAMBUUR
De bal rolt in Enschede. FC Twente-trainer Michel Jansen kiest voor dezelfde elf spelers die twee weken geleden met 3-1 te sterk waren voor Heracles Almelo. Ook SC Cambuur houdt vast aan het team dat zorgde voor een derbyzege. Met dezelfde elf namen won Cambuur vorige week van SC Heerenveen met 3-1. Michiel Hemmen is terug van een blessure, maar begint op de bank.
De opstellingen:
FC Twente: Marsman; Rosales, Bengtsson, Bjelland, Schilder; Ebecilio, Tadic, Gutiérrez; Promes, Castaignos, Mokhtar.
SC Cambuur: Nienhuis; Droste, Leeuwin, Van der Laan, Bijker; El Makrini, Ritzmaier, Van Moorsel; Lukoki, Ogbeche, Manu.

14.30 uur: AFTRAP NEC - GO AHEAD EAGLES
In Nijmegen is er afgetrapt. Bij de Nijmegenaren haakte aanvoerder Ryan Koolwijk op het laatste moment af met een scheenbeenblessure. De ernst hiervan is nog onduidelijk. Hans Mulder is zijn vervanger. Aanwinst Lasse Nielsen begint op de bank. Alireza Jahanbakhsh keert terug na blessureleed en Danzell Gravenberch zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie. Bij Go Ahead is Patrick Ter Mate, de derde doelman, de man die onder de lat plaatsneemt omdat nieuweling Stephan Andersen nog niet speelgerechtigd is en Erik Cummins geblesseerd is.
De opstellingen:
NEC: Johnsson; Vermijl, Van Eijden, Haitz, Conboy; Mulder, Stefanik, Rieks; Hemlein, Higdon, Jantscher.
Go Ahead Eagles: Ter Mate; Schmidt, Vriends, Van der Linden, Schenk; Overgoor, Turuc, Falkenburg, Antonia, Kolder, Houtkoop.

14.30 uur: AFTRAP WEST BROMWICH ALBION - LIVERPOOL

14.23 uur: EINDSTAND FC DEN BOSCH - WILLEM II 0-1

14.22 uur: EINDSTAND FC UTRECHT - AJAX 1-1
Ajax heeft in Utrecht verzuimd uit te lopen op concurrenten Feyenoord en Vitesse, die elkaar vrijdag in evenwicht hielden (1-1). De Amsterdammers namen bij FC Utrecht nog wel de leiding dankzij een afstandsschot van Daley Blind, maar Steve De Ridder trok de stand gelijk. Na rust raakte zowel Ajax (Lasse Schöne) als Utrecht (De Ridder) het aluminium.

14.04 uur: FC UTRECHT - AJAX
Lasse Schöne is dicht bij de 2-1 voor Ajax, maar de Deense rechtsbuiten raakt de paal.

13.51 uur: FC UTRECHT - AJAX
Siem de Jong vervangt de tegenvallende Bojan Krkic. Moet de aanvoerder dan de ban breken voor Ajax? Voor De Jong is het zijn rentree na blessureleed.

13.34 uur: FC UTRECHT - AJAX
Wat een start van de tweede helft! Steve De Ridder maakt bijna een werelddoelpunt. Zijn enorme knal, uit een volley, spat uiteen boven Jasper Cillessen op de lat. Het was zeker een gegadigde voor doelpunt van het jaar geweest. Ajax is gewaarschuwd. Noodgedwongen voert Ajax-trainer Frank de Boer een wissel door: de licht gehavende Nicolai Boilesen moet eraf, Christian Poulsen is zijn vervanger. Daardoor schuift Blind terug naar de linksbackpositie.

13.17 uur: RUSTSTAND FC UTRECHT - AJAX 1-1
Ajax heeft het niet gemakkelijk in de Domstad. Het spel golft op en neer. De goal van Steve De Ridder poetste het openingsdoelpunt van Daley Bind weer weg. Halverwege is het duel dus nog volledig open.

13.03 uur: GOAL FC UTRECHT - AJAX 1-1
Steve De Ridder zet Utrecht weer op gelijke hoogte. Na doorkoppen van Juan Sébastian Agudelo worstelt de Belg zich langs Joël Veltman en omspeelt hij doelman Jasper Cillessen. Veltman laat zich te gemakkelijk aftroeven.

Steve De Ridder, luttele seconden voor zijn doelpunt.
Steve De Ridder, luttele seconden voor zijn doelpunt.

12.55 uur: GOAL FC UTRECHT - AJAX 0-1
Daley Blind, die zojuist nog ontsnapte aan een gele kaart, knalt Ajax op voorsprong. De controlerende middenvelder, die vooraf nog zo geroemd werd door trainer Frank de Boer, haalt uit van ruim twintig meter. Doelman Robbin Ruiter lijkt verrast en kan er niet bij. Eerder deelden beide ploegen plaagstootjes uit die nog niet tot een treffer leidden.

12.47 uur: FC UTRECHT - AJAX
Een opmerkelijk incident. Arbiter Richard Liesveld geeft Ricardo van Rhijn een gele kaart, terwijl juist Daley Blind de overtreding op Jordy van der Winden begaat. Zo ontloopt Blind een schorsing voor het volgende duel met FC Groningen.

Daley Blind viert het openingsdoelpunt.
Daley Blind viert het openingsdoelpunt.

12.30 uur: AFTRAP FC UTRECHT - AJAX
Het is begonnen! De laatste keer dat Ajax won in De Galgenwaard was op 1 maart 2009 (0-2, door treffers van Gregory van der Wiel en Jan Vertonghen). De vier wedstrijden erna leverden geen zege voor de Amsterdammers. Ajax wil die reeks een halt toeroepen.
De opstellingen:
FC Utrecht: Ruiter; Van der Maarel, Markiet, Delpierre, Van der Winden; Ayoub, Toornstra, Sarota; De Ridder, Agudelo, Oar.
Ajax:
Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen; Klaassen, Blind, Serero; Schöne, Bojan, Fischer.

11.30 uur: FC UTRECHT - AJAX
De opstellingen zijn bekend. Ajax-trainer Frank de Boer kiest voor Bojan Krkic in de punt van de aanval, hetgeen inhoudt dat de weer herstelde Siem de Jong op de bank start. Zoals gewoonlijk de laatste weken is Daley Blind weer middenvelder. Verder had De Boer geen verrassingen in petto.
Bij Utrecht enkele nieuwe gezichten in de basis. Verdediger Jordy van der Winden (19) zal zijn debuut maken in de Eredivisie, terwijl aanwinst Matthieu Delpierre (hij kwam over van Hoffenheim) eveneens in de basis start. In de spits staat Juan Sébastian Agudelo. De Amerikaan debuteerde vorige week tegen Roda JC. Nieuwelingen Christian Dorda en Danny Koevermans zijn nog niet speelgerechtigd. Fernando Quesada zit op de bank. Ook hij is nieuw in de Domstad.

FC Utrecht: Ruiter; Van der Maarel, Markiet, Delpierre, Van der Winden; Ayoub, Toornstra, Sarota; De Ridder, Agudelo, Oar.
Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen; Klaassen, Blind, Serero; Schöne, Bojan, Fischer.

Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht in het VI Matchcenter. Ook bieden wij een overzicht van al het Voetbal op TV.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.