Veulen motiveert Müller, hoog bezoek voor Sneijder bij Al-Gharafa

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Veulen motiveert Müller, hoog bezoek voor Sneijder bij Al-Gharafa

Thomas Müller was een van de hoofdrolspelers bij Bayern München. Met een treffer en een assist was hij zondag de beul voor SC Freiburg (0-4). De aanvaller had een extra reden om te schitteren. 'Zaterdag is mijn eerste veulen ter wereld gekomen, dus ik ben gisteren soort vader geworden. Ik was daarom extra gemotiveerd', zei Müller, die eerder danspasjes oefende met het paard van zijn vrouw.

• In de jacht op een overwinning is Arsenal Tula zondag even vergeten wat sportiviteit is. In blessuretijd van het duel in de Russische Premier League gaat het niet meer bij Oleg Ivanov. De middenvelder van Akhmat Grozny stopt en gaat liggen. Kirill Kombarov ziet zijn kans schoon, pikt de bal op en zet de aanval op die leidt tot de enige treffer van de wedstrijd. Bij Grozny waren ze allerminst gelukkig met het gedrag van de thuisploeg.

• Hoog bezoek op de training van Al-Gharafa. Wesley Sneijder kondigde zondagochtend het einde van zijn interlandloopbaan aan en een paar uur later werden de verrichtingen van de Nederlander op het trainingsveld bestudeerd door nieuwsgierige sjeiks.

'Raar dat de supporters zo reageerden'
Michiel Kramer was zondag na de 2-1 zege van Sparta Rotterdam niet erg te spreken over de meegereisde fans van zijn oude club ADO Den Haag, die hem tijdens de wedstrijd meermaals 'broodje kroket' toeriepen. 'Dat vind ik niet zo erg, dat is satire', zei Kramer voor de camera van FOX Sports. 'Maar "Kramer amateur" vind ik wel een beetje ver gaan. Ik heb bij ADO nooit problemen gehad met supporters of wat dan ook en heb er altijd met heel veel liefde gespeeld. Ik heb het daar ook goed gedaan, dus ik vond het een beetje raar dat ze zo reageerden.'

• Chelsea kreeg zondag geen grip op Manchester City en liep eigenlijk alleen maar achter de bal aan. City-middenvelder Ilkay Gündogan speelde een hoofdrol in de Engelse topper en verstuurde liefst 174 passes: een Premier League-record sinds Opta de statistieken bijhoudt (2003).

Frank de Boer is op vakantie in Dubai, maar kon het toch niet laten om zondag even in te schakelen voor de Vitesse-Ajax (3-2). Zal de voormalig coach van de recordkampioen daar nu spijt van hebben?

Gewoon lekker Ajax kijken in Dubai😛 come on Ajax💪🏻#vitaja @afcajax

Een bericht gedeeld door Frank de Boer (@frank150570) op

'Willen de media wel dat we wereldkampioen worden?'
Romelu Lukaku, spits van Manchester United en de Belgische nationale ploeg, vindt de Belgische journalisten niet altijd even ondersteunend. 'Ik weet bijvoorbeeld nu al wat er komende zomer zal gebeuren op het WK', zegt Lukaku tegen VTM. 'De vragen die er gaan komen: "Wie heeft de sleutel van de nationale ploeg in handen?", "Wie krijgt de aanvoerdersband als Vincent Kompany terugkomt?". Ik zie dat nu al komen. Willen de media wel dat we wereldkampioen worden? Of willen ze dat we falen?'

Memphis Depay en Kenny Tete wisten zondag met Olympique Lyon niet te winnen van Montpellier (1-1). Door de prachtige lucht tijdens de wedstrijd houden de Nederlanders misschien toch nog mooie herinneringen aan het duel over.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.