Vervelende eerste helft in Groningen: vier spelers (!) vallen geblesseerd uit

Reacties

De eerste helft van FC Groningen - FC Utrecht is vanwege een vervelende reden behoorlijk memorabel te noemen. Er zijn voor rust al vier spelers geblesseerd uitgevallen.

Vervelende eerste helft in Groningen: vier spelers (!) vallen geblesseerd uit
© Pro Shots
FC Groningen
FC Groningen
1 - 2
FC Utrecht
FC Utrecht

FC Utrecht heeft reeds drie wissels moeten doorvoeren. Dat begon met Othmane Boussaid, die al in de warming-up geblesseerd raakte, maar toch besloot om aan de wedstrijd te beginnen. Dat was geen goede beslissing: al na een kwartier moest hij de strijd staken.

Ramon Hendriks was de tweede Utrecht-speler die uitviel. De huurling van Feyenoord is pas net terug van een zware blessure en verliet nu in tranen het veld, waardoor er voor het ergste gevreesd moet worden. Taylor Booth verliet het veld met een hoofdblessure. FC Utrecht is met het uitvallen van laatstgenoemde dus geen wisselmogelijkheid verloren.

FC Groningen verloor Jetro Willems met een hamstringkwetsuur. Laros Duarte was na ruim een halfuur zijn vervanger. Bij FC Utrecht zijn Bart Ramselaar, Mark van der Maarel en Victor Jensen in de ploeg gekomen.

Door alle blessuregevallen kreeg de eerste helft liefst tien minuten extra speeltijd. Daarin nam FC Utrecht de leiding, maar FC Groningen vocht zich terug: 1-1.

Volg het restant van het duel via VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.