Vertrek Ronaldo kan Man Utd-droom Gakpo bespoedigen

Reacties

Cody Gakpo geniet serieuze interesse van Manchester United. De linksbuiten van PSV moet een van de nieuwe aanvallers van trainer Erik ten Hag worden. Daarvoor is de international van het Nederlands elftal wel deels afhankelijk van de grillen van Cristiano Ronaldo.

Vertrek Ronaldo kan Man Utd-droom Gakpo bespoedigen
© Pro Shots

Volgens ingewijden bemoeilijken de Financial FairPlay-regels de droomtransfer van Gakpo naar Old Trafford. Manchester United is financieel aan het puzzelen. De club haalde naast Christian Eriksen, Tyrell Malacia en Lisandro Martínez ook Casemiro. De van Real Madrid overgekomen controleur is de grootste aankoop tot nu toe van United deze zomer. De mogelijkheden zijn vanwege Financial Fair Play ook op Old Trafford niet oneindig.

Desondanks verwacht PSV snel een officieel bod vanuit Manchester. Een vertrek van Ronaldo zou United extra ruimte kunnen geven. De Portugese vedette zat maandag in de door United met 2-1 gewonnen topper tegen Liverpool op de bank. Ronaldo aast op Champions League-voetbal, maar het is de vraag welke club ver wil gaan om de 37-jarige spits over te nemen van The Red Devils.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.