Versterking voor PSV onderweg naar Cyprus: Teze in het vliegtuig

Reacties

Jordan Teze kan donderdag toch in actie komen tijdens het uitduel met Omonia Nicosia in Groep E van de Europa League. De verdediger van PSV is op de dag van de wedstrijd nog naar Cyprus afgereisd.

Versterking voor PSV onderweg naar Cyprus: Teze in het vliegtuig
© Pro Shots

Aanvankelijk werd Teze woensdag evenals Eran Zahavi de toegang tot Cyprus ontzegd. Beide spelers waren eerder deze maand besmet met het coronavirus, maar zijn volledig hersteld. Toch ondervonden ze nu op weg naar de Europa League-wedstrijd tegen Omonia Nicosia nog problemen van hun eerdere besmetting. Cyprus hanteert een ander protocol dan Nederland en de UEFA. Mensen die eerder deze maand positief zijn getest, worden niet toegelaten op het eiland.

Dat was een flinke tegenvaller voor PSV, dat Timo Baumgartl, Maxime Delanghe, Denzel Dumfries, Cody Gakpo, Joel Piroe, Pablo Rosario en Nick Viergever al moet missen vanwege een positieve test. De Eindhovenaren lieten weten de situatie te hebben aangekaart bij de UEFA. De club probeerde in samenwerking met de Europese voetbalbond een uitzonderingspositie te creëren voor Zahavi en Teze. En dat is nu voor die laatste gelukt. Eran Zahavi heeft geen toestemming gekregen en traint in Eindhoven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Meer J. Teze
Meer over J. Teze
Meer E. Zahavi
Meer over E. Zahavi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.