Grote problemen voor PSV: Teze en Zahavi krijgen geen toegang tot Cyprus

Reacties

PSV heeft Jordan Teze en Eran Zahavi achter moeten laten in Nederland. De twee zijn tegengehouden door de Cypriotische autoriteiten.

Grote problemen voor PSV: Teze en Zahavi krijgen geen toegang tot Cyprus
© Pro Shots

Teze en Zahavi waren eerder deze maand besmet met het coronavirus, maar zijn volledig hersteld. Toch ondervinden ze nu op weg naar de Europa League-wedstrijd tegen Omonia Nicosia nog problemen van hun eerdere besmetting. Cyprus hanteert een ander protocol dan Nederland en de UEFA. Mensen die eerder deze maand positief zijn getest, worden niet toegelaten op het eiland.

PSV en de UEFA zijn dinsdag pas op de hoogte gebracht van die opstelling, zo laten de Eindhovenaren nu weten. De club probeert in samenwerking met de Europese voetbalbond een uitzonderingspositie te creëren voor Zahavi en Teze. De tijd dringt. PSV neemt het donderdag om 21.00 uur op tegen Omonia.

Woensdagochtend werd bekend dat PSV vanwege het coronavirus ook al Nick Viergever moet missen bij de Europa League-wedstrijd. De verdediger is positief getest. Ook Denzel Dumfries, Pablo Rosario, Timo Baumgartl, Cody Gakpo, Joel Piroe en Maxime Delanghe zijn vanwege het coronavirus niet beschikbaar voor de tweede groepswedstrijd.

Van onderstaande selectie zijn dus ook Zahavi en Teze voorlopig nog weggevallen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Je kan toch ook het hele team om Ihattaren heen bouwen?'
Eran Zahavi reageert via zijn Instagram-pagina.
Eran Zahavi reageert via zijn Instagram-pagina.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.