Verrassing in Barcelona: De Jong en andere twijfelgevallen duiken op bij groepstraining

Reacties

Barcelona kampt in aanloop naar El Clásico met de nodige vraagtekens. Frenkie de Jong, Pedri en Robert Lewandowski leken zelfs afgeschreven voor de beladen ontmoeting met Real Madrid, maar deden vrijdag tegen alle verwachtingen in mee met de groepstraining.

Verrassing in Barcelona: De Jong en andere twijfelgevallen duiken op bij groepstraining
Barcelona
Barcelona
1 - 2
Real Madrid
Real Madrid

De Catalaanse krant Sport meldde woensdag nog dat De Jong mogelijk een maand aan de kant zou staan, maar de laatste ontwikkelingen vertellen iets anders. De Nederlander keerde vrijdag namelijk terug op trainingsveld Ciutat Esportiva Joan Gamper en verscheen net als Jules Koundé, Lewandowski, Pedri en Raphinha op de groepstraining.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het vijftal leek afgeschreven voor de topper tegen Real Madrid en de vraag blijft of een van hen zaterdag alsnog in actie kan komen. Omdat alleen het eerste kwartier van de training openbaar was, blijft het voor de Spaanse media gissen of de geblesseerden de groepstraining hebben kunnen voltooien. Sergi Roberto bleef binnen en lijkt er tegen Real definitief niet bij te zijn.

Vrijdag geeft Xavi nog een persconferentie en zal duidelijk worden welke spelers op zijn minst deel kunnen uitmaken van de wedstrijdselectie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.