Vermoedelijke opstelling Lens tegen PSV: doelpuntenmaker keert terug

Reacties

RC Lens-trainer Franck Haise doet vanavond in het Champions League-duel met PSV zo goed als zeker weer een beroep op Elye Wahi. De spits, die in het heenduel met PSV scoorde, was afgelopen zaterdag invaller tegen FC Lorient.

Vermoedelijke opstelling Lens tegen PSV: doelpuntenmaker keert terug
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 0
Lens
Lens

Lens kende geen overtuigende generale voor de uitwedstrijd tegen PSV: tegen Lorient kwam de huidige nummer tien in de Ligue 1 niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Wahi begon zaterdag op de bank en kwam een half uur voor tijd alsnog binnen de lijnen. De Fransman kon tijdens zijn invalbeurt niet het verschil maken voor Lens.

Volgens L'Équipe keert Wahi vanavond tegen PSV terug in de basis bij Lens, dat twee weken geleden een punt overhield aan de thuiswedstrijd tegen de lijstaanvoerder in de Eredivisie. Wahi maakte toen twintig minuten voor tijd de 1-1 nadat Johan Bakayoko de score had geopend. De aanvaller van Lens was ook al trefzeker bij de thuiszege op Arsenal (2-1).

In de Ligue 1 kwam Wahi dit seizoen in negen duels niet verder dan één goal. De verwachting is dat Wahi in het Philips Stadion wordt geflankeerd door Florian Sotoca en Adrien Thomasson. Ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen Lorient lijkt Andy Diouf zijn plaats op het middenveld weer af te moeten staan aan Nampalys Mendy.

Vermoedelijke opstelling RC Lens: Samba; Medina, Danso, Gradit; Machado, Samed, Mendy, Frankowski; Thomasson, Wahi en Florian Sotoca

UEFA Champions League

Stand Groep B UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
6
4
1
1
16-4
+12
13
2
PSV
6
2
3
1
8-10
-2
9
3
Lens
6
2
2
2
6-11
-5
8
4
Sevilla
6
0
2
4
7-12
-5
2
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.