Vermeer is reserverol beu en wil naar buitenland

Reacties

Kenneth Vermeer stuurt aan op een zomers vertrek bij Ajax. De doelman wil niet langer tweede viool spelen achter Jasper Cillessen en zet in op een stap naar het buitenland.

Vermeer is reserverol beu en wil naar buitenland

'Er zijn in Nederland geen andere opties voor Kenneth dan Ajax, dus dat we naar het buitenland kijken lijkt me logisch', aldus zaakwaarnemer Winnie Haatrecht van de 28-jarige doelman tegenover Voetbal International.

Het contract van Vermeer loopt medio 2015 af. Aangezien de in Amsterdam opgeleide doelman niet wil bijtekenen bij Ajax, kan de club alleen komende zomer nog wat aan hem verdienen. Haatrecht en Vermeer rekenen dan ook op de medewerking van Ajax als zich een interessante club aandient.

Het is voor Vermeer, die donderdag in het bekerduel met AZ weer eens in actie komt voor Ajax, geen optie om een mogelijk vertrek van zijn concurrent Cillessen af te wachten. 'Dat doen we niet. Ik ga zelf actief op zoek naar oplossingen voor de situatie waarin Kenneth zich bevindt', besluit Haatrecht. Vermeer, viervoudig international, speelde sinds zijn debuut in 2008 101 competitieduels voor de hoofdstedelingen. (Reon Boeringa)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.