Verlengen bij AC Milan, trainer worden of werken met Raiola: wat gaat Zlatan doen?

Reacties

Hoe de toekomst van de voetbalwereld eruit ziet, is volkomen onduidelijk. Zoals het voorlopig ook nog totaal niet helder is wat Zlatan Ibrahimovic na het huidige seizoen (wanneer dat dan ook eindigt) gaat doen. Buitenlandse media speculeren er lustig op los. Het laatste gerucht: hij overweegt om zaakwaarnemer te worden en samen te gaan werken met Mino Raiola.

Verlengen bij AC Milan, trainer worden of werken met Raiola: wat gaat Zlatan doen?
© Pro Shots

Ibracadabra trok de deur bij LA Galaxy in januari achter zich dicht, om terug te keren bij zijn oude liefde AC Milan. Daar tekende hij een verbintenis tot het einde van 2019/20, waarbij er een mogelijkheid werd ingebouwd om dat contract met minimaal een jaar te verlengen. Of het zo ver komt, is maar de vraag. In de eerste plaats natuurlijk omdat de Zweedse vedette (hoewel hij nog altijd topfit is) alweer 38 jaar is: een leeftijd waarop het voetbalpensioen normaal gesproken erg dichtbij komt.

Maar ook de huidige situatie bij AC Milan voedt de speculaties. Het borrelt aan de top van I Rossoneri, hetgeen onder meer leidde tot het vertrek van directeur voetbalzaken Zvonimir Boban, die pas negen maanden in dienst was. Italiaanse media meldden eerder deze week al dat Ibrahimovic zó teleurgesteld is over het vertrek van zijn goede vriend, dat hij overweegt om na dit seizoen te vertrekken bij AC Milan. In datzelfde bericht werd ook gemeld dat Zlatan van plan is om zijn trainersdiploma's te gaan halen.

De aanvaller (die in januari ook spraak met Leeds United, zo werd eerder vandaag bekend) kan het echter ook zomaar in een totaal andere richting gaan zoeken. Engelse media stellen nu namelijk dat Ibrahimovic op dit moment in zijn vaderland Zweden is, om na te denken over zijn toekomst. Het feit dat de Serie A op z'n vroegst over een paar maanden pas wordt hervat, heeft Zlatan volgens die berichten doen besluiten zijn contract inderdaad niet te verlengen.

Dat zou zelfs betekenen dat hij met pensioen gaat, omdat hij een herstart bij een andere club niet ziet zitten, en dus een nieuwe job moet zoeken. Onder meer The Sun meldt dat Zlatan nu van plan is om zaakwaarnemer te worden. En niet zomaar een zaakwaarnemer: Ibrahimovic zou willen gaan samenwerken met de Nederlands-Italiaanse topzaakwaarnemer Mino Raiola, die hem al sinds de start van zijn carrière bijstaat. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.