Verlate versterking VVV: oude bekende Hunte krijgt 'tweede kans'

Reacties

VVV-Venlo heeft zich negen dagen na het verstrijken van de Nederlandse transferdeadline nog versterkt met Torino Hunte. De 29-jarige aanvaller trainde al enige tijd mee en heeft nu een contract voor één jaar getekend (met een optie voor nog een jaar) bij de club waar hij tussen 2015 en 2018 ook al speelde.

Verlate versterking VVV: oude bekende Hunte krijgt 'tweede kans'
© Pro Shots

Hunte groeide in zijn eerste periode uit tot basiskracht gedurende het seizoen 2016/17, waarin VVV als kampioen van de Eerste Divisie naar de Eredivisie promoveerde. Ook op hoogste niveau was de linksbuiten met drie goals in 32 competitieduels een vaste waarde, maar toch vertrok de voormalig speler van FC Eindhoven in 2018 transfervrij. Onderhandelingen met VVV over een nieuw contract leverden geen akkoord op.

Hunte tekende vervolgens bij Almere City FC, waar zijn contract afgelopen zomer ook niet werd verlengd. Het maakt een terugkeer bij VVV buiten de transferperiode mogelijk en daar is de oude bekende blij mee. 'Dit is een club waar ik drie seizoenen lang met heel veel plezier heb gespeeld en waar ik een fantastische tijd heb beleefd. Ik ben nota bene kampioen geworden met VVV-Venlo. Dan is het heel mooi dat je hier een tweede kans krijgt.

Ook technisch manager Stan Valckx is blij dat hij met Hunte nog een speler kan toevoegen aan de selectie van VVV. 'Torino is een goede voetballer en een jongen die qua persoonlijkheid ook prima in de groep past. Mooi dat we hem kunnen toevoegen aan onze selectie. Hij is een speler met snelheid en een actie in de benen, die altijd zorgt voor dreiging. We heten Torino dan ook weer van harte welkom op het oude nest.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer T. Hunte
Meer over T. Hunte
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.