VVV bindt kind van de club Janssen en laat Hunte gaan

Reacties

Spelersnieuws bij VVV-Venlo. De Limburgers hebben het aflopende contract van verdediger Roel Janssen met twee jaar verlengd tot medio 2020, maar zien aanvaller Torino Hunte tegelijkertijd vertrekken.

VVV bindt kind van de club Janssen en laat Hunte gaan

De 27-jarige Janssen geldt als kind van de club. Hij werd geboren in Venlo, speelde voor de amateurs van Venlosche Boys en komt uit de jeugd van VVV, maar debuteerde voor provinciegenoot Fortuna Sittard in het betaald voetbal. Hij speelde van 2011 tot 2016 voor de geel-groenen, voordat hij terugkeerde in De Koel. Janssen en VVV werden direct kampioen van de Jupiler League, afgelopen seizoen handhaafde de club zich soeverein in de Eredivisie.

Dat was zeker ook te danken aan aanvaller Hunte, die in 32 van de 34 competitieduels in actie kwam. Hij scoorde daarin drie keer, maar gaat de club nu verlaten. VVV laat weten dat hij na drie seizoenen in Venlo vertrekt. Hunte (27) speelde in de jeugd voor onder meer RKC Waalwijk en Willem II, waarna hij overstapte naar de amateurs. Bij FC Eindhoven kreeg hij in 2013 alsnog een kans in het betaald voetbal, in 2015 verhuisde hij naar VVV. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.