Vercauteren houdt Boulahrouz buiten selectie Sporting

Khalid Boulahrouz staat op een zijspoor bij Sporting Lissabon. Trainer Frank Vercauteren liet de verdediger buiten de selectie voor het League Cup-duel met Rio Ave.

Vercauteren houdt Boulahrouz buiten selectie Sporting

In Portugal wordt de keuze van Vercauteren gezien als een signaal dat Boulahrouz mag uitkijken naar een nieuwe club. Met een transfer in de winterstop zou zijn Portugese avontuur al na een half jaar eindigen.

In de zomer tekende Boulahrouz bij Sporting Lissabon tot medio 2014. Maar mede door blessureleed heeft hij niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. In totaal kwam hij tot twaalf optredens voor de Portugese club, die een teleurstellend seizoen kent.

Ook na de wisseling van de wacht in oktober is de situatie niet veranderd. Onder Vercauteren zijn de resultaten allerminst beter geworden dan onder zijn voorganger Ricardo Sá Pinto. Speculaties over een ontslag wijst de Belgische oud-international van de hand. 'Blijkbaar wil de buitenwereld problemen veroorzaken met technisch directeur Jesualdo Ferreira. Ik zal niet in die val trappen.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's