Verbazing over koopwoede Chelsea: 'Ze halen elke speler ter wereld'

Reacties

Chelsea staat op het punt om van Benoit Badiashile de eerste winterse versterking te maken. De 21-jarige verdediger moet overkomen van AS Monaco in een deal die bijna veertig miljoen euro waard is. Manager Graham Potter kon de transfer nog niet bevestigen, terwijl Jamie Carragher zijn vraagtekens zet bij het beleid van de Londenaren.

Verbazing over koopwoede Chelsea: 'Ze halen elke speler ter wereld'
© Pro Shots
Nottingham Forest
Nottingham Forest
1 - 1
Chelsea
Chelsea

Engelse media gingen zondag aan de haal met het bericht dat Badiashile op weg is naar Chelsea. De medische keuring staat voor maandag of dinsdag gepland. De linkspoot tekent vervolgens spoedig op Stamford Bridge. 'Tot iemand me verteld heeft dat een speler heeft getekend, zou het niet eerlijk zijn dat ik hier iets over zeg', zei Potter zondag na de wedstrijd tegen Nottingham Forest tegen Sky Sports.

Badiashile moet Potter meer opties geven in het centrum van de verdediging. De linkspoot kan in nood ook als vleugelverdediger uit te voeten. Op die positie kampt Ben Chilwell regelmatig met blessures. In het centrum kwamen in de zomer al Kalidou Koulibaly en Wesley Fofana, maar laatstgenoemde miste tot nu toe veel wedstrijden door een kniekwetsuur.

Carragher begrijpt desondanks weinig van de aanstaande komst van Badiashile. 'Chelsea lijkt de drukste club in deze winterwindow. Telkens als ik een krant oppak, staat er weer iets in over een speler die naar Chelsea gaat', schrijft de voormalig speler van Liverpool op de website van Sky Sports.

Volgens Carragher breekt Chelsea niet bepaald met het verleden. 'Het lijkt wel alsof ze elke speler ter wereld willen halen. Dat doet me terugdenken aan de tijd waarin Roman Abramovich net binnen was. Toen hij vertrok, dacht ik dat Chelsea zou veranderen. Daar lijkt het niet op met de nieuwe leiding van de club. Ze gaan weer met geld smijten om de beste spelers te halen, dat is wat Chelsea de afgelopen vijftien jaar al heeft gedaan.'

Bekijk de samenvatting van Nottingham Forest - Chelsea:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.