Verbazing in Spanje: speler Málaga geeft wedstrijdshirt aan fan voor 50 euro

Reacties

Een speler van Málaga heeft zich moeten verantwoorden. De reden: hij heeft dit seizoen te vaak een wedstrijdshirt weggegeven.

Verbazing in Spanje: speler Málaga geeft wedstrijdshirt aan fan voor 50 euro
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Dat Dani Lorenzo vrijgevig is, is dit seizoen wel duidelijk geworden. Volgens de regels van de club mogen spelers niet meer dan vier shirts weggeven, anders moeten ze zelf betalen. Lorenzo deed het afgelopen weekend opnieuw en gaf na de wedstrijd tegen Atlético Madrid B (0-1 winst) een shirt weg in ruil voor vijftig euro, maar weet daardoor wel ineens alle ogen op zich gericht.

'We hebben een contract waarmee ik geen miljonair word, al zou ik dat graag willen', zei Lorenzo na afloop van de wedstrijd. 'De club geeft ons een aantal t-shirts om uit te delen, maar het aantal heb ik al overschreden. Daarna moeten wij het betalen. Ik heb dit aan de man op de tribune verteld en hij heeft mij de vijftig euro gegeven. Hij bood het aan en ik accepteerde het. Nu ik erover nadenk, had ik het misschien niet aan moeten nemen. Ik deed het uit goed vertrouwen, maar hoop dat de mensen dit begrijpen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Málaga speelde tien jaar geleden nog op het hoogste niveau van Spanje, maar komt tegenwoordig uit in de Primera Federación, het derde niveau.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.