Verbannen Seuntjens keert terug in selectie NAC

Reacties

Mats Seuntjens keert per direct terug in de selectie van NAC Breda. De 22-jarige middenvelder werd vorige week naar het beloftenteam verbannen omdat de leiding van de West-Brabantse club niet tevreden was over de inzet van de Bredanaar.

Verbannen Seuntjens keert terug in selectie NAC

Daarmee sneed NAC zich deels ook in eigen vingers. Coach Nebojsa Gudelj, die toch al een krappe selectie heeft, kon afgelopen zaterdag tegen Excelsior geen beroep doen op Seuntjens. Hij leek de meest logische optie voor de spitspositie, aangezien de beoogde centrumaanvaller Stipe Perica van Chelsea nog altijd niet is vastgelegd. De West-Brabanders kwamen niet verder dan 1-1 tegen de uit de Eerste Divisie gepromoveerde club.

In een officiële reactie motiveert technisch directeur Graeme Rutjes de terugkeer van Seuntjens in de A-selectie als volgt: 'Mats heeft deze week keihard gewerkt en aangetoond dat hij er serieus mee bezig is. Dat was goed om te zien. De technische staf heeft daarom besloten hem weer op te nemen in de selectie. Hij heeft een goed signaal afgegeven, nu is het voor hem zaak dat hij dit vasthoudt. We zijn in ieder geval blij met deze reactie en verwelkomen hem weer bij de selectie.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.