Veltman hoopt op onderonsje met Ten Hag rond clash op Wembley

Reacties

Joël Veltman kan door een blessure niet meedoen in de halve finale van de FA Cup tegen Manchester United, maar de verdediger van Brighton & Hove Albion hoopt op Wembley alsnog bij te kunnen praten met Erik ten Hag.

Veltman hoopt op onderonsje met Ten Hag rond clash op Wembley
© Pro Shots
Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion
ns
0 - 0
Manchester United
Manchester United

Brighton & Hove Albion hoopt zonder Veltman de finale te bereiken, waarvoor Manchester City zich al ten koste van Sheffield United plaatste. Veltman, die geblesseerd raakte in het gewonnen competitieduel met Chelsea, acht Brighton op Wembley kansrijk tegen het Manchester United van zijn voormalig Ajax-trainer Ten Hag.

'In de afgelopen jaren hebben we vaak heel leuk gespeeld tegen Manchester United en ook een aantal goede resultaten geboekt', aldus Veltman. 'We wonnen in de eerste speelronde van dit seizoen nog van United op Old Trafford (1-2, red.). Dat was de eerste competitiewedstrijd van Erik. Ik hoopte hem toen rond die wedstrijd even te spreken, maar dat kwam er in de drukte niet meer van.'

'Voor de wedstrijd op Wembley zoek ik Erik zeker even op', vertelde de ex-Ajacied. 'We hebben samen natuurlijk een mooie tijd beleefd bij Ajax, dat schept zeker een band. In augustus heb ik op Old Trafford wel met Lisandro Martínez en Donny van de Beek gesproken. Ik stond nog tegenover Cristiano Ronaldo. Hij kwam als invaller in het veld en kreeg een goede kopkans, maar we hadden hem aardig in de tang. Net als die keer bij Juventus - Ajax in de Champions League. Ik wist dat ik hem aardig kon bijhouden, haha.'

Veltman sprak onlangs uitgebreid met VI over de bijzondere opmars van Brighton & Hove Albion, de geprezen manager Roberto De Zerbi, zijn rol in de stuntploeg, Ajax, Oranje en zijn toekomstplannen. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.