Veldbestormer trapt spelers Besiktas, Weghorst 'beschermt ploeggenoten'

Reacties

De wedstrijd tussen Ankaragücü en Besiktas is zondagavond ontsierd door een incident vlak na het laatste fluitsignaal. Een veldbestormer, vermoedelijk een supporter van Ankaragücü, rende het veld op en probeerde een karatetrap uit te delen aan spelers van Besiktas.

Veldbestormer trapt spelers Besiktas, Weghorst 'beschermt ploeggenoten'

De veldbestormer raakte Cenk Tosun en Salih Uçan, maar van ernstige verwondingen leek geen sprake. Hij werd aangepakt door andere spelers van Besiktas en overmeesterd. Josef de Souza kreeg zelfs een rode kaart voor de manier waarop hij de dader aanpakte.

Wout Weghorst was ook betrokken bij het opstootje. 'Aan het eind van de wedstrijd beschermde ik mijn ploeggenoten. Natuurlijk doe ik dat. Ik moest ze beschermen. Josef kreeg een rode kaart, ik hoop dat hij geen schorsing krijgt. Hij beschermde ook zijn vrienden', zei de spits tegen beIN Sports.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Uçan begrijpt helemaal niets van de rode kaart voor Josef. 'Dat is ongelooflijk. Hij duwt de bestormer weg om zijn ploeggenoten te beschermen. Wat moet hij dan doen? Moet hij zeggen: "Neem mijn teamgenoot maar mee en sla hem maar in elkaar?"'

De supporters van Ankaragücü misdroegen zich eerder in de wedstrijd al door voorwerpen het veld op te gooien en scheidsrechter Mete Kalkavan uit te schelden na het toekennen van een strafschop aan Besiktas, dat de wedstrijd met 2-3 won.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.